banner392

Cumhuriyet Dostluk maçını öğretmenler kazandı

Pamukova Emniyet Müdürlüğü polisleri ile öğretmenler arasında yapılan Cumhuriyet Dostluk maçını öğretmenler 4-3 kazandılar.

Cumhuriyet Dostluk maçını öğretmenler kazandı
Cumhuriyetin 87. Yılı dolayısıyla Özdemirler Halı sahada yapılan maçın ilk devresini öğretmenler Erkan Doğan ın attığı 2 gölle 2-0 galip bitirdiler. Maçın İkinci devresinde ise Polis Mehmet’in gölü geldi. Daha sonra polis  Ayhan maçı 2-2 yaptı. Tekrar Erkan ın gölu geldi. Emniyet adına 3. Gölü keydeden yine polis Mehmet oldu. Son dakikalara kadar 3-3 devam eden maçın bitimine dakikalar kala Erkan tek başına rakip sahada aldığı topu filelere gönderdi. Maçta başka göl olmadı. Hakem Özcan Sevinç maçı bitirdi.
Öğretmenler 4- Emniyet 3
Cumhuriyetin kuruluşunun 87. Yılı günü dolasıyla düzenlenen maçı organize eden İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta ile Yenice İlk Öğretim Okulu müdürü Faruk Gökbulut maçtan sonra birbirlerini kutladılar. Dostluğun kazandığı maç sonunda Faruk Gökbulut Emniyet Müdürlüğü takımına çiçek verdi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2010, 00:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Faruk Gökbulut
Faruk Gökbulut - 13 yıl Önce

Mehmet Aşkın beni Afyondan izlediğin için sana ayrıca teşekkürler.

afyondan
afyondan - 13 yıl Önce

Faruk abi takip ediliyorsun Başarınla bizleri de gururlandırdın.

yorumcu
yorumcu - 14 yıl Önce

Emeği geçenlere teşekkürler.

Spor Adamı
Spor Adamı - 14 yıl Önce

Formalarıyla halı sahada mücadele eden takımlara Özdemirler Halı saha sahibi Murat Özdemir'in de halı sahayı daha güzel maçlar yapılması için onarmasına,halı saha içindeki top,file,skorbord ,aydınlatma lambaları daki eksikleri tamamlayarak ilçemize yeniden kazandırmasını temenni ediyorum.

Eğitimci
Eğitimci - 14 yıl Önce

Pamukova'da kurumları birbirine yaklaştırıp kaynaştırmaya çalışan Faruk hoca ve arkadaşlarını ile Emniyet Müdürümüz Yüksel Usta'yı katkılarından dolayı kutluyorum.

Akhisar Musti
Akhisar Musti - 14 yıl Önce

Neden İlçemizde bu tür faaliyetler yaygınlaşmasın. Gençlik neden zamanını kahve köşelerinde tüketmektedir???
İlçemizdeki kapalı spor salanu adeta çürümeye terk edilmiş durumdadır.
Özdemirler Halısaha'sı ilçemize daha iyi hizmet vermeli saha derhal onarılmalıdır...

Pamukovalı
Pamukovalı - 14 yıl Önce

İlçemizde ilk defa yapılan Cumhuriyet Dostluk Maçları'nın yaygınlaşarak bir turnuva haline dönüşmesini İlçe Spor Müdürlüğü'nden istiyoruz...

SIRADAKİ HABER