banner392

Cevat Keser den Sakaryaspor’a destek

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Sakaryaspor severleri olan Tatangalara destek olsun diye hatırı sayılır miktarda kombine bilet alarak Pakutovalı Tatangalara hediye etti.

Başakanı makamında ziyaret eden Sakaryaspor’un amigosu Ersin ile birlikte Pamukova Sakarya Severler Derneği başkan yardımcısı İbrahim Keskin, Yönetim den Fatih Yavuz, Fevziyesporda oynayan Mustafa Lafçı başkanın yaptığı jesttan dolayi kendilerine teşekkür ettiler.
 
Amigo Ersin ile birlikte kendilerini ziyeret eden konuklara Keser Pamukova üzümü ikram etti. Ersin Pamukova üzümü nü çok beğendiğini söyledi. Keser e teşekkür etti.
 
Ersin ziyeret sebeblerini şöyle açıkladı.
 
“Başkanımın Sakaryaspora sağduyulu yaklaşmalarını Sakaryasporun sadece Sakaryalıların değil ilçelerininde takımı oluduğunu başkanımın özverili davranmasını bekliyoruz ve istiyoruz. Onun için kendilerini ziyaret ettik.” Dedi.
 
Başkan da Sakaryaspora destek sözü verdi ve hatırı sayılır miktarda kombine bileti satın aldı. Sakaryaspor lu Sakarya da oturan tatangalardan Semih Yokuşoğlu’nun geçtimiz günlerde evi yanmasından dolayı maçlara gitmede ekonomik olarak sıkıntı çekeceği düşüncesi ile başkan tarafından Yenikent Tatangası Semih Yokuşoğluna bir kombine bileti daha aldı ve kendisine verilmesi için Fatih Yavuz a verdi.
 
Amigo Ersin in konuşmasından sonra Belediye başkanı Cevat Keser ise şunları söyledi.
 
“İlimizin takımı olan Sakaryamızın güzide kulüplerinden Sakaryaspor’a karınca kararınca bir nebzede olsa katkımız olması düşüncesiyle Pamukova dakı Sakaryaspora gönülden destek veren, karda, kışta, çamurda, tozda, dumanda gece gündüz demeden destek veren, koşan Pamukovalı tatangalar olarakda arkadaşlar kombine bileti teklifinde bulundular, Bizde Sakaryaspora katkımız olması münasebetiyle hatırı sayılır bir şekilde kombine biletlerini aldık ve bu kombine biletlerini Pamukovalı tatangalı arkadaşlara bende tekrar hediye ediyorum.
 
Bu arkadaşlarımız kısıtlı imkanlarla maçlara gidiyorlar. Birçoğu babasından ailesinden harçlıklarınla gidiyorlar. Bizimde bunlara katkımız olsun düşüncesiyle, hem Pamkuovalı tatangalı kardeşlerimize maçlara giderken katkımız olacak, hemde ilimizin Sakaryamızın güzide takımı Sakaryaspora bir nebze olsun maddi katkıda olmak münasebetiyle katkıda bulunduk. Ben Amigo Ersin kardeşime de teşekkür ediyorum. Onlarda gece gündüz demeden uğraşıyorlar Sakaryaspora destek ve katkıda bulunuyorlar sağolsunlar Varolsunlar. “ dedi.
 
Amigo Ersin ise:
 
“Başkanım a teşakkür ediyorum. Birlikten güç doğar. Bu gücün altında, bu şemsiyenin altında sadece başkanım değil, bugün Sakarya dışında Ankara, İstanbul, İzmir, Adana gibi yerlerde Sakarya nın lobisi artık kendini aşmıştır. Bunu geçen gün Ankarada ki Sakarya Tanıtım Günleri fuarında gördük. Pamukova belediye başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımız gibi herkesin duyarlı olmasını bekliyorum.” Dedi.
 

Pamukova lı Tatanga İbrahim Keskin:
 
“Başkanımızın Pamukovalı tatangalara yapmış olduğu bu yardımdan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız her zaman yanımızdaydı bundan sonrada olacağından hiç şüphemiz yoktur. Pamukovalı Tatangalar adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2011, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hüseyin çeroğlu
hüseyin çeroğlu - 13 yıl Önce

göreve başladıgı günden itibaren pamukovaspora vermiş oldugu maddi ve manevi desteklerinden dolayı onursal başkanımız sayın cevat kesere huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir görev bilirim. pamukovaspor klb yönetim kurulu başkanı.

PAMUKOVALI TATANGALAR
PAMUKOVALI TATANGALAR - 13 yıl Önce

adamın yaptığı yoruma bakarmısınız sakaryaspora destek vereceğine pamukovaspora destek ver demiş.. pamukovaspora destek vermediğini nerden biliyorsun pamukovasporun mali işler sorumlusumusun ki bu yorumu yapmaya cürret ettin kaldıki ismini yaz kim oldugunu bilelim ona göre yazalım birşeyler. arkadaşım emin olki her konuda destek veriyor bu bşk kim gitse öyle yada böyle geri çevrilmiyor barış şen arkadaşımız pamukovaspor yönetiminde neler yapıldıgını neler yapılmadıgını ondan iyi bilecek biri sen değilsin, pamukovada olan güzel olaylara hizmetlere organizasyonlara sosyal aktivetelere destek olunda geyveye bağlı mahalli yerleşim alanı olmayalım bu zihniyeti bırakın sana şu soruyu sormadan geçemiyecem.... pamukovaspor takımına başkanın binde biri kadar destek verdınmi pamukovasporun maçlarına pamukovalı tatangalar kadar maçlara gittinmi destek verdinmi acaba???????????????? gerçi konuşmasını bilmeyen dinlemesini de bilemez ya!!!!!!!!!!! kime ne anlatıyorsak artık....

tatanga 54
tatanga 54 - 13 yıl Önce

UMUDUN BİTTİĞİ YERDE ÖNCE ALLAH SONRA CEVAT KESER. TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM TEŞEKKÜRLER :)

barış şen
barış şen - 13 yıl Önce

sakaryasporumuza ve pamukovalı tatangalara az çok demeden yardım eden belediye başkanımız sayın cevat kesere teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız...

PAMUKOVALI TATANGALAR
PAMUKOVALI TATANGALAR - 13 yıl Önce

SAYGIDEĞER BAŞKANIMIZ CEVAT KESER,E
SAKARYASPOR,A VE PAMUKOVALI TATANGALARA
VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.
EVET VİDEODA DA BAHSETTİĞİ GİBİ, İÇ SAHADA, DEPLASMANDA
YAZ DEMEDİK, KIŞ DEMEDİK ELİMİZDEKİ İMKANLARIMIZI
SONUNA KADAR KULLANIP HEMEN HEMEN HER MAÇTA YERİMİZİ ALMAYA ÇALIŞTIK.
BAŞKANIMIZ SAYIN:CEVAT KESERİN DE BİR LAFINIDA ASLA UNUTMIYACAĞIZ..
KELİMELERİ HARFİYEN BU ŞEKİLDEYDİ
YA TAM DESTEK YA TAM KÖSTEK..!!!!!!! VE EKLEDİ,
BİZ KİMSENİN KÖSTEKCİSİ OLMADIK, HEP DESTEKCİSİ OLDUK
SİZLER BİZİM EVLATLARIMIZSINIZ SİZLER SAKARYA İÇİN
SAKARYASPOR İÇİN BU MÜCADELEYİ VERİYORSUNUZ,
BEN ŞAHSIM CEVAT KESER OLARAK BU DESTEĞİMİ SONUNA KADAR
VERMEYE DEVAM EDECEĞİM...
BİZ SAKARYA BİZ PAMUKOVA AŞIĞI BİREYLERİZ DEDİ BU KELİMELERİDE
HERŞEYİ O KADAR GÜZEL ÖZETLEDİKİ...
DESTEKLERİNİZ İÇİN TÜM SAKARYASPOR AŞIĞI VE PAMUKOVALI TATANGALAR OLARAK
TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLİRİZ...!!!!!!!!
PAMUKOVALI TATANGALAR

ibrahim keskin
ibrahim keskin - 13 yıl Önce

sakaryasporumuza ve pamukovalı tatangalara vermiş olduğu destekten dolayı başkanımız sn CEVAT KESERE sonsuz şükralarımızı sunarız!

pamukova spor
pamukova spor - 13 yıl Önce

yahu sakary spora destek verceğine pamukova spro destek ver gidici başkannnnn

SIRADAKİ HABER