banner392

CHP il Başkanı: “Gündemimizde kongre yok”

CHP'de Olağanüstü kongreye yönelik çıkan söylentilere İlçe Başkanları ortak karar aldı ve gündemlerinde kongre olmadığını açıkladılar.

CHP il Başkanı: “Gündemimizde kongre yok”
CHP İl Başkanı Yaşar Erdem'in da katıldığı toplantı da Sapanca İlçe başkanı Gündüz Akyürek, Hendek ilçe Başkanı Metin Öztürk, Arifiye İlçe Başkanı Yenigül şenyıldız, Kocaali İlçe Başkanı Ali Yiğit, Söğütlü İlçe Başkanı İrfan Karakuzu, Adapazarı İlçe Başkanı Nazmi Yıldırım, Kaynarca İlçe Başkanı Sezai Şeker, Geyve İlçe Başkanı Cemal Duygu, Erenler İlçe Başkanı Mustafa Çınal, Taraklı İlçe Başkanı Sabahattin Dönmez ve Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren hazır bulundu.

Ortak açıklama yapan başkanlar, "Gündemimizde kongre değil, Sakarya'nın sorunları var" dediler
 
Pamukova İlçe yönetiminin toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Pamukova ilçe yönetimi İlçe Başkanı dahil 4 yönetim kurulu üyesi istfifa etmişti. Ancak İl başkanı ve ilçe yöneticilerinin bulunduğu toplantıda Pamukova nın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Söylentiye göre Pamukova ilçe yönetiminin istifasından sonra ilçeye Melek Gürevin in atanacağı Gürevin in ataması ile ilgili İl yönetimi tarafından ilginç bir formul bulunduğu, İl yönetimi Melek Gürevin in atamasının il tarafından yapilabilmesi için ilçeden teklif beklediği, atama yapıldıktan sonra da Melek Gürevin in kongre olsa dahi belediye başkanlığı seçiminde aday olarak gösterileceğe garantısı verildiği söyleniyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2011, 10:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER