banner392

Kokunun kaynağı bulundu ve mühürlendi.

Dün sabah erkan saatlerde Pamukova, Alifuatpaşa ve Geyve de yoğun şekilde çevreyi rahatsız eden kokunun kaynağı İl Çevre müdürlüğü ekipleri tarafından bulunarak mühürlendi.

Kokunun kaynağı bulundu ve mühürlendi.
Geyve sınırları içinde kalan Bayırakçaşehir köyü yakınlarında madensel yağların ayrıştırmasını yapan bir atölye den çıktığı tesbit edilen gaz kokusu şikayetlere neden olmuştu. Sabah erken saatlerde evlerinde tüp gaz kaçağı olduğunu sanan Pamukovalı, Geyveli ve Alifuatpaşalılar olayın tüpgazdan olmadığını öğrenince koku çıkarabilecek doğalgaz, biogaz tesislerini aramaya başladılar.

Pamukova Belediye si ise belediye hopörlöründen kokunun Geyve sınırları içinde bir atölyöden geldiğini anons etti.
Fakat halk ikna olmadı yine de kokunun nerden geldiğini araştırma ve soruşturmaya devam ettiler.

Pamukovahaber.com olarak biz kokunun nereden çıktığını bulduk.
Bayırakçaşehir köyü yakınlarında daha önceden kurulmuş madeni yağları rafine eden atölye tanklarında meydana gelen kızışma ve yoğuşma nedeni ile çevreye koku çıktığını bulduk. Bölgeye Sakarya İl Müdürlüğü Çevre yetkilileri, Alifuatpaşa, Geyve polisi akın etti. Çevreye gaz kokusu salan atölye sonunda mühürlendi.
 
Madeni yağları ayrıştıran atölyenin kime ve kimlere ait olduğu ise sır gibi saklanıyor. İl Özel İdare Çevre müdürlüğü ekipleri atölyenin mühürlendiğini açıkladılar.
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2011, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER