banner392

Pamukova Bağımsız adayı İrfan Metin ilk meydan konuşmasını yaptı.

31 Mart Yerel Seçimi ile ilgili Açık alan (meydan konuşmaları) yapılacak propaganda konuşma sırası ve yerler Seçim Kurul tarafından belirlendi. Pamukova’da ilk kura Bağımsız aday İrfan Metin’e çıktı. Metin’e bu seçimde bir defa olmak üzere 2 saatlik konuşma hakkı tanındı Metin, Saat 17.00 ile 19.00 arasında konuşmasını yaptı.

Pamukova 15 Temmuz Demokrası Meydanında yapılan ve 30 mart gününe kadar diğer parti ve adayların da konuşmalar yapacağı demokrasi Meydanından açık araç üzeriden konuşan İrfan Metin seçilidiği taktirde yapacakları ile ilgili konuştu. Rakipleri hakkında’da konuşan Metin dinleyenler tarafından alkışlandı.

Bugün de sırası ile 23.03.2019 Cumu günü Saat: 10.00 ile 11.00 arası BBP Saat: 11.15 ile 12.15 arası Vatan Partisi Saat: 12.30 ile 13.30 arası Saadet Partisi Saat: 13.45 ile 14.45 arası DP Saat: 15.00 ile 16.00 arası CHP Saat: 16.15 ile 17.15 arası AKP Saat: 17.30 ile 18.30 arası DSP adayları konuşacak.

İŞTE İRFAN METİN İN KONUŞMASI VE PROJELERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI

“ Allahın izniyle biz bu yola çıktık. Bizim hayallerimiz var. Biz Pamukova’da yaşıyoruz. Biz Pamukova’nın insanıyız. Bizim Pamukova ile alakalı güzel projelerimiz var.

Biz bu projeleri bağımsızda olsak gerçekleştirecek kudrete sahibiz. Bununla alakalı çalışmalarımızı yaptık. Senelerdir yapılmayan acil konularımız var.

“BİR OTAPARKIMIZ YOK”

Şehirlerarası Otobüs Terminalimiz yok. Kapalı Pazar yerimiz yok. Bunlarla ilgili sözlere ufak bir sunum yapıcam. Bu bir selamlama merasimi gibi olacak.

Şehirlerarası Otobüs Terminali olarak düşündüğümüz bölge şuanda atıl durumda günde önünden 25 bin araç geçmesine rağmen hiçbir araç şehir içinden geçip bir katkı sağlamıyor. Biz yan yolun kenarında şehirlerarası otobüsleri getirerek tüm taksileri dolmuşları bir ulaşım merkezi haline getirerek, Pamukovamızın Şehirlerarası otobüs Terminali haline getirerek son durumu güzel proje yaptık. Allah nasip ederse Pamukova’nın bir on sene, onbeş sene önünü açmak istiyoruz.

Bunun haricinde yine Pancar Kooperatifi arkasına yöresel ürünler bölümü yaparak burada 10 tane bacımızın ekmek yemesini ve yoldan gelecek taksi müşterisini içeriye çekmek için güzel bir proje hazırladık. Bu işlerin proje maliyetini çıkardık. 20 milyona üç ay içersinde bunun altından kalkacağız. Şehirlerarası Otobüs Tenminalini hizmete geçireceğiz.

CUMHURİYET MAHALLESİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZ

10 Senedin Cumhuriyet Mahallesi İmara kapalı. Niye kapalı, Ufak bir sorun var niye sorun çözümüyor, Niye imara kapalı, Allah nasip ederse gelimiz ilk ay içerisinde Cumhuriyet Mahallesinde imar sorunu çözülecek. Akabimde Cumhuriyet Mahallesinde imar durumu verilmedği için doğalgaz çalışması yapılamiyor. Doğalgaz gitmiyor oraya. Ordaki insanlarımız mağdur. Alt yapı çalıması yapılmıyor. Bununla ilili ordaki gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra evrakları tam olan herkese Pamukova suları içersinde sabahtan akşama kadar imar durumu ve ruhsat vermeyi kesinlikle vad ediyoruz. Konuşla alakalı çalışmamızı yaptık. Allah nasip ederse Cumhuriyet Mahallesini Pamukova’nın Yeni Parlayan Yıldızı yapacağız.

BİZ İSTANBUL’UN İZMİT’İN ARKA BAHCESİ OLUP TARIMA DAYALI SANAYİİ İMALAT PAKETLEME SANAYİİ BURAYA GETİREBİLECEKKEN BU FIRSATİ BİR TÜRLÜ ELDE EDEMİYORUZ.

Bununla ilgili çalışmamızı yaparak ivedilikle Hızlı Tren Durağanı faaliyete geçireceğiz, buraya dolmuş hattı kurarak Pamukova’mızın ulaşım sorunu hemen çözeceğiz.

ULAŞIM

İzmit’in, İstanbul’un yolunu 55 km daha kısaltıp Çilek Festivalini organize ederek bu yaza yetiştirerek bölgemizi Çilekli’mizi, Hüseyinli köyümüzü, Kemaliye’mizi büyük bir potansiyele kavuşturarak ürünlerini pazarlama noktasında önlerini açacağız. Çilek Festivali ile bunu perçinleyeceğiz. Akabinde 5 tane yaylamızı turizme açarak bölgemizde büyük bir turizm potansiyeli oluşturacağız.

Pamukovamız eksikler içersinde anlata anata onları bitiremiyoruz. Ben bazılarını anlattım ama bunun akabinde bir sürü eksiğimiz var.

BİZ BU YOLA KENDİ İRADEMİZLE ÇIKTIK”

Bur Allahın kulundan menfaatte baklemedik, talebimizde olmadı. Bundan böyle bir şeyede ihtiyacımız da yok. Biz Pamukova’nın bekçisiyiz. Pamukova sevdalısıyız. Ben burdda yaşıyorum. Yaşım 47 bundan sonra da burada yaşayacağım. Allah nasip ederse biz Pamukova’mıza iyi şeyler yapıp halkımızı mutlu etmek, halkımızı daha refah daha mutlu bur Pamukova’da yaşatmak için elimizden ne geliyorsa bunu yapmak adına yola çıktık.

CEVET KESER BAŞKANA “BAŞKANIM BİZ SANA DOYDUK”

Birazda senin torunun sana doysun. Artık emekli olda Sapanca’daki evinde inzivaya çekil. Bak işine bizde Pamukova’yı Pamukovalı olarak ne gerekiyorsa her haneye, her köye, her bir icra köşeye, her insanımıza kadar ulaşıp gerekli çalışmayı yapalım. Bunun haricinde köy köy geziyoruz. Dükgan, dükan geziyoruz. Diyolarki Cevat Keser gitsin de kim olursa olsun, Ben diyorum ki; Cevat Keser giderse kim olursa olsun diye bir laf yok. Biz aynı hatayı geçen dönem yaptık. Cevat Keser gidere başkaları gelsin dendi. Ama onu aratır hale geldi.

BEN DİYORUM Kİ; “CEVAT KESER GİDERSE İRFAN METİN GELSİN

İrfan Metin gelsin hizmet etsin. Hepinize hizmeti ayağına kadar getirsin. Benim iddiam bu. Bunun haricinde Pamukova sevdası olan insanlar gelsin. Pamukova da oturan insanlar gelsin.

“ BU DA GÜZEL KARDEŞİMİZE GİTSİN”

Malum güzel bir kardeşimiz var. Doğru söylemem gerekirse ben ne 17-25 ten önce, ne 17-25 ten sonra benim Fetoyla ne herhangi bir şeyle uzaktan yakından gazetesini de almadım, çocuklarımı okullarada göndermedim. Çocumlarımızı dersanelerenide göndermedim. Biz kendimizi, aklamızı beynimizi hiçbir kimseye kirasını vermedik. Biz varsak Pamukova için varız. Varsak Pamukova’ya hizmet için varız. Bunun için yola çıktık. Bunun için ben herkesten destek istiyorum. Ve diyorum ki sekiz aydır sözleşmen ne oldu. Dükgan kirasını ne yapıyorsun. Çünkü senin evin Serdivan’da senin işyerin Sendivan’da. Git ilacını orada sat’da işine de bak, gücüne de bak. Pamukova’lı Pamukovalılara bırak. Biz Pamukova’yı seviyoruz. Pamukova sevdalısıyız. Sonuna kadar da Allahına kadar da hizmet talibiz. Biz yapabileceimiz her şeyi inanımızın memnuniyeti açısından sonuna kadar da yapacağız.

Hepinize de saygılar, sevgiler sunuyorum. Kendimi sizlere emanet ediyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum.

Ve diyorlar ki, Bir insan nedir. Bir insan çok şeydir. Benim dede tarafım nalbanttır. Bir mıh bir nalı, güzel kardeşimiz diyorki. Bir çivi bir nalı, Bir çivi atın ayağını sakatlar güzel kardeşim. Atın ayağına çakılan mıhtır, mıh. Güzel kardeşim. Bir mıh bir nalı. Bih bir mıh bır atı, bir at süvariyi. Bir savari bir orduyu. Bir ordu memleketi kurtarır bizde bu ata talibiz  

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER