banner392

Sağlık Müdürü Öğutlu; ATT’ler Haftasını kutladı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü 112 personeli olmak gerçekten ciddi bir sabır ve özveri istiyor. Sizin nezdinizde tüm Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerimizin ve 112 personelimiz haftasını kutluyorum” dedi

Sağlık Müdürü Öğutlu;  ATT’ler Haftasını kutladı.

Öğütlü, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri (ATT) ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası nedeniyle Erenler 1 Nolu 112 İstasyonunu ziyaret etti.

İstasyonda görev yapan personelle bir araya gelen Öğütlü, 112 Acil Yardım Hizmetinin önemine vurgu yaparak, bu bölümde görev yapan personelin görevi gereği birçok olumsuz durumla karşılaştığını dile getirdi.

Öğütlü “Çok önemli, kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Ancak bazen insanları hayatta tutmak için zamanla yarıştığınız anlarda hiç olmaması gereken, beklenmedik olumsuz davranışlarla karşılaşıyorsunuz. Çünkü bizim işimiz insan. Yardıma ihtiyacı olan dil, din, ırk ayrımı yapmadan kimseyi ayırmadan her insana hizmet ediyoruz. Trafikte yol vermeyen araçlar veya gereksiz ihbarlarla 112 ekiplerinin meşgul edilmesi gibi nedenlerle bazen bir iki dakika bir vakaya geç kaldığınızda olay yerine varınca tepkiyle karşılanıyorsunuz. Veya alkollü bir kazazedeye yardım ederken hakaretler, fiziksel saldırılar yaşaya biliyorsunuz. Sizlerin nasıl özveriyle çalıştığını hepimiz biliyoruz. 112 personeli olmak gerçekten ciddi bir sabır ve özveri istiyor. Sizin nezdinizde tüm Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerimizin ve 112 personelimiz haftasını kutluyor ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 01:55

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER