banner392

Cevat Keser açık alan mitinginde yaptıklarını anlattı.

Pamukova AK Parti den yeniden başkan adayı olan Cevat Keser 31 Mart seçimi öncesi Açık Alan mitingini dün akşam saat: 20.00 de belediye önünde meydanda yaptı

Soğuk havaya rağmen Cevat Keser sevenleri alanda toplandılar. Cevat Keser ise saat 20.00 suları alana geldi. Yılların siyasetçisi Cevat Keser yine aynı eski günlerdeki gibi heyacanlı ve formundaydı. Bu defa eşi ve oğlu ile gelen Cevat Keser dombura müziği ile karşılandı.

YÜKSEKTEN ÇEKİLEN GECENİN İLERLEYEN SAATLERİNDEN BİR KARE

Eşi, oğlu ile birlikte platforma çıka Cevat Keser sevenleri tarafından alkışlar ve sevinç çığlıtları ile karşılIk verdiler. Ellerinde karanfiller olan başkan Cevat Keser bir süre kanafil dağıttı.

Cevat Keser mitinginde genelde yaptığı hizmetleri anlattı. Seçim hakkında da konuştu. Beka sorunu olduğunu söyledi. 31 Mart seçiminin bir genel seçim olmadığını söyledi.

“ Bu seçim milletvekili seçimi değil, Genel seçim değil. Bu seçim yerel yöneticilerin belirleneceği bir seçimdir” dedi.

Rakiplerine de göndermeler yaptı. İşin içinde olmayanlar, işi bilmeyenler “Başkan 20 yılda ne yıptı diyorlar” diye bizim hakkımızda konuşoyorlar onlar duysunlar ben şimdi yaptıklarımızın bir kısmını sıralıyorum”  

Bizim yaptıklanrımıza onların ne yaşı yeter, ne aklı yeter, nede beyni yeter, nede aklı yeter doğru mu? Diye sorarak başladı.

“Şu anda kullandığınız doğalgazı ben getirdim. O zamanlar çöp bidonlaır dahi yoktu. Moderan çup bidonlarını, çöp arabalarını ben getirdim. Yine 110 km İçme Suyu döşedim. 120 km kanalizasyon yaptım. 6500 kişilik fabrikalardan çalışan sigortalı olan irili ufaklı, büyüklü fabrikalar getirdim. İş sahaları getirdik.

Doğru mu?

“Doğru”diyen kalabalıklar önünde başkan Keser “ Hani biyeş yapmadık tı” dedi.

Hani Biyşey yapmadıktı, Yine bir Ayva Festivali yaptık. Birinciyi yaptık muhteşemdi. İşçimize, esnafımıza, köylümüze 2 trilyon civarında gelir getirdim.

Bunu şimdi 2 seneye çıkardık, daha güzel olacak, daha kapsamlı olacak, daha büyük olacak” dedi.

GECEDEN BAZI GÖRÜNTÜLER

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 19:46

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER