banner392

CHP Milletvekili Pamukova’dan ne istedi?

Pamukova’ya CHP ve İYİ Parti İttifak adayı Hüseyin Eryiğit’e destek için gelen CHP 22. Dönem İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek Hükümete sarı kart gösterilmesini istedi. ‘Eller el-Arab-ı Basra’ dedi.

BERHAN ŞİMŞEK PAMUKOVA ZİYARETİ SONRASI PAMUKOVAHABER.COM ‘A ÖZEL AÇIKLAMALAR YAPTI.

Berhan Şişek'e Pamukova Ezmesi hediye edildi. Pamukova Belediye Meclis Üyesi adayı Taner Gökoğlu'nun eşi Birsen Kırat Gökoğlu tarafından yapılan meşhur Pamukova Ezme tatlısı hediyesini kabul  eden Berhan Şimşek hediye için Birsen Hanım'a teşekkür etti. 

Türk sinema oyuncusu, yönetmen, siyasetçi ve işletme bilimci CHP 22. dönem İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek.  “ Pamukova’ya İl Başkanımız Erdoğan Isır’ın isteği üzerine gelidğini söyledi.

“Meclis Üyesi ve Pamukova Belediye başkan adayımımız abimiz Hüseyin başkan adayımıza da katkıya geldik” diyen Berhan Şimşek Pamukova’ya daha öncede 5 - 6 sefer geldim” dedi.

“20 YILDIR PAMUKOVA AYNI ANLAYIŞ TARAFINDAN YÖNETİLİYOR”

“ Biraz sayın başkanı tatile göndersinler. Biraz dinlensin. Hüseyin abim gibi Pamukova’nın içinden çıkmış. Pamukova’yı bilen. Taşını toprağını, insanını, bağını bostanını burada insana ihtiyaç var. Değişmekte fayda vardır. Umut edelim bu değişimi hem Türkiye de, hem de özellikle ve özellikle Pamukova’da Pamukova halkı deiştirecektir” dedi.

“HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERELİM”

Para olsa ülkede, hazinede bir ayda üç kez benzine zam yapılır mı, Onunu için bir kez daha küllerinden Akna Kuşu olarak doğmamız lazım. Her eve bakıyorsun şifayı kapmış.

“ İsraf Ekonomisi”

Nasıl Yapıyor İsraf Ekonomisini, Uçkla gidiyor Yeni Zelandaya, Cummurbaşkanı yardımıcısı boingle gidiyorlar. İki kişi gidiyor kocaman uçakla, 1 Milyon yakıt parası, kimin parası o. Burda bir sarı kart gösterelim. Bir sarı kart gesterme Tayip bey içinde iyi. Böyle bakın meseleye.

Körfezde bir söz vardır. Neresi körfez, Arabistan Yarımadası körfezi. Eller el-Arab-ı Basra (Basra harap oldu) derler.

CHP nin gelen başkanının meseleyi bu şekelde anlatamadığın söyleyen ve Liderlerin önemli olduğunu söyleyen esnafa Berhan Şimşek, “şimdi önümüzde seçim var. Değişim gerekiyor. Değişimde yarar var. Seçimden sonra bu konular konuşulabilir” diye yanıt verdi….

diyen Şimşek’in konuşmalarının tamamı altaki viedo da yayına girdi..

İŞTE O KONUŞMALI DİNLEMEK İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN LÜTFEN.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 10:50

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER