banner392

Büyükşehir Millet İttifak adayı Cihan Kolip Pamukova’da

Seçime 5 gün kala 2. Defa Pamukova’ya gelen Millet İttifakı Sakarya Büşükşehir Başkan adayına Pamukova’da sevenleri Süpriz yaptılar

Doktor Başkan Adayı Cihan Kolip dün öğle saatlerine geldiği Pamukova’da İYİ Partileler ve CHP liler ves Belediye Meclis üyeleri karşıladılar.

50 Yaşına gelen Doktor Başkan Cihan Kolip dün eforu ile dikkat çekti. Bir özel hastanede yoğun bakın uzmanı olan Doktor başkanın sabah 3 amelayattan sonra geldiği Pamukova’da hızlı hareketleri ve gençlerle ayrı ilgi ve onlara sunduğu gençlik ünite projeleri, engellilere karşı. Esnafa karşı pratik ve sorunlara anında mantıklı yanıtlar ve projeler sunması ile de dikkat çekti. Özellikle yaşılılar haftası içinde olduğunmuz şu günlerde parklarlarda dinlenen yaşlıların ellerini öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cihan Kolip Pamukova’yı çok özel gördüklerini kazandıkları takdirde Pamukova için Tarımsal projeler ile merkezi Tohum Islah mekezi yapacaklarını vaat etti.

Çarşı esnafının sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cihan Kolip Çarşı esnfalarından ve Elperek Mahallesi Muhtar adayı ve Doğacan Derneği kurucu üyesi Yasemin Çınar’a hayvan Hastanesi sözü verdi.

Pamukova’da Sokak Hayvanları’nın bir barınağı dahi olmadığını dile getiren ve Hayvan barınağı istediklerini söyleyen Yasemin Çınar’a Cihan Kolip “ Ben doktorum, sizlere söz veriyorum. Başkan seçildiğim taktir de Barınak değil. Ben bu canılar için Hastane yapıcam” dedi.

Bir engeli nin babasının yardımı ile sokakta gezdirildiğini gören Doktor Başkan adayı Cihan Kolip arabası üzerindeki engellinin yanına giderek babası ile sohbet etti ve bu hastayı çalıştığı özel hastaneye görmesi için getirmesini ve yardımcı olacağını söyledi.

DOKTOR BAŞKAN ADAYINA PAMUKOVA SÜPRİZİ

Cihan Kolip ile gelen partililer Pamukova’da başkan’a sürpriz yaptılar. Cihan Kolip in 50 yaşına geldiğini bilen arkadaşları gizli anlaştıkları Pamukova İpekçiler Pastahanesinde hazırlattıkları yaş günü pastasını tam doktorun pastanenin içine girdiği anda ortaya çıkardılar. Gerçekten de sürpriz oldu. Yaş günün hatırlayan ve kendisene sürpriz yapan arkadaşlarına teşekkür eden Cihan Kolip 50 yaşını Pamukova’da hatırlamış oldu. Pasta kesildi ve seçim çalışmasına katılan ve orada bulunanlan Pamkova Başkan adayı Hüseyin Eryiğit ve tanıdık ve dostları ile birlikte yediler.

PAMUKOVALI KADINLAR GÜNLERİ’NE DE CİHAN KOLİP’İ DAVET ETTİLER

Pamukova’da seçim çalışmaları sonunda yaklaşıldığı bir anda Pamukovalı emekli bayanlar yaptıkları günü Cihan Kolip’i davet ettiler. En son esnafı da ziyaret eden Kolip Dortyolda özel bir lokantada yapılan gündeki kadınları ziaret ederek onlarla bir süre sobet etti ve 31 Mart seçimlerinde kendisi ve Pamukova Başkan adayı Hüseyin Eryiğit için destek istedi.

“ Allahın izniyle 31 Mart gecesi İnşallah 1 Nisan sabahına ülkemizin barış ve kardeşliğin arttığını, ayırışmanın olmadığı, birlik ve beraberliğin olduğu yeni bir Türkiye’de uyanma dileklerimizle bugün sabah görevimize başladık.

Pamukova bizim için çok önem verdiğimiz bir şehir, bir ilçe. Pamukova adı üstünde bir ova şehri. Biz burada Pamukova Belediye başkan adayımızla birlikte Tarımsal kalkınma projemizi yürütecez, bu proje kapsamında gerek tohum islan ünitelerinden tutun, markalaşma ve paketleme ve soğuk hava depolarının olduğu Tomuh Islah Ünitesinin olduğu bir merkezimiz olacak. Burda halkımızın daha kaleteli, daha yüksek fiyatta ürünlerini kooperatiler aracalığı ile satma imkanı olacak. Bizde büyükşehir belediyesi olarak köyülümüze ve Pamova Belediyesi olarak sonsuz destekte bulunacağız.

GENÇLERE YAŞAM ÜNİTESİ

Yine Pamukova’da gençlerimiz için, çocuklarımız için kapalı yüzme havuzu yapacağız. Aynı zamanda yine gençlerimiz için sosyal ve kültürel sportif faaliyetlerin yapıldığı yaşam ünitesinin olduğu Allahın izniyle biz bu göreve geldiğimiz de kesinlikle ve kesinlikle Pamukova Belediye Başkanımızın sonuna kadar arkasında durarak bu görevi en güzel şekilde hakımıza sunmayı düşünüyoruz.

“BU KÖTÜ GİDİŞTEN BİRLİKTE KURTULACAĞIZ”

İki aydır ben şehirde geziyorum. Bütün ilçeleri ulaşabildiğimiz köylere kadar gittim. İlk başlardı halkımızın yüzünde bur umutsuzluk, bir karamsarlık vardı. Bugün geldiğimiz noktada insanlar “ Ha gayret hocam. Biraz daha gayret Bu kötü durumdan Millet İtifakı gerek sizler sayesinde kurtulalım şeklinde inanç oluşmaya bayladığını gördük ve bu inancında sonucunu verimini Allahın da izniyle 31 Mart gecesi alacağız.

“SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞINI MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK”

Ben inanıyorumki Sakarya’da Büşükşehir Başkanlığını Millet İttifakı olarak biz kazanacağız. Kazandığımız takdirde şunu tüm Sakarya’ya duyurmak istiyorum:

“BİZE AK PARTİLE KARDEŞLERİMDE OY VERECEK”

Bizler kesinlikle ve kesinlikle herhangi bir partinin mensubu olarak çalışmayacağız. Çünkü bana daha fazla oy olarak Ak Partili kardeşlerim oy verecek. MHP li kardeşlerim oy verecek. Kuzeyinden doğusuna, Batısından güneyine bütün Sakarya’yı kucaklayan bir hizmet anlayışıyla biz görevimizi yapacağız. Hiçbir gücün bizleri ayrıştırmasına müsaade etmeyeceğiz. Mevlam bizi bu kutlu yolda İnşallah muzaffer eyler, halkımızından bize desteği sonsuz bizde bu görevi layikıyla yerine getiriceğimizi düşünüyoruz.

“BİZİM KOLTUK HEVİSİMİZ YOK”

Bizler bu yola çıkarken herhangibir mevki, makam için yola çıkmadık. “ Ben 25 yıllır bir hekimim. Yoğunbakım uzmanıyım. Bizler maddi, manevi bütün gayretimizle halkımızın şu güzel hizmetine yaptı. Allah başkanlarımızdan razı olsun” demeleri Bize gönüllerinden bir taht vermeleri bizim için kaafidir. Bizim yoksa o Büyükşehir Başkanlığı koltuğuna hevisimiz yok. Zaten şehrimizde o kadar büyük sorunlar var ki, bizim o koltukta oturmaya vaktimizde olmıcak. Ben şimdiden bütün Sakarya’ya yeni dönem için hepimize hayırlı olmasına diliyorum. Sayın Başkanıma da buradaki görevinde de sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah kendisi de Belediye Başkanlığını kazanır.

Bakın ben burada bütün Sakarya ya şunu ifade edicem:

“BİZİM KİBLEMİZ DE BİR, ALLAHIMIZDA BİR”

Ne Pamukova Belediye Başkanımın, nede benim üzerimde en ufak bir leke dahi yoktur. Lütfen bizleri araştırsınlar. Bu seçim, (Mahalli İdareler Seçimi) kesinlikle ve kesinlikle partilerin yarıştığı bir seçim değildir. Bizler şehrimizi, ilçemizi en iyi şekilde, en adaletli ve dürüst şekilde. En vizonel nasıl yönetecez, hangi kişileri seçecez. Kişileri seçeceğimiz seçim olacak. O yüzden birbirimizi ayrıştırmaya, kalpleri kırmaya, otekileştirmeye hiç gerek yok. Sonuçta bu seçim gelip geçecek. Ben buradan tüm halkımıza bir birleriyle küsmelerini. Birbirlerine kırgınlıklarının olmasını kesinlikle istemiyorum. Bizim kıblemizde bir. Pegamberimiz bir, dinimiz bir. Allahımız bir. Biz aynı memleketin mensuplarıyız. Yeterki memleketimize en iyi hizmet en dürüst ve ahlaklı, adaletli şekilde kim sunacak o kişileri seçelim.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER