banner392

Güven'i çarşı esnafı güler yüzle karşıladı.

Ak Parti den Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuruyu yapan Güven Öğün ilk günü kurum ve kuruluşları ziyaret ettikten sonra; bugün de Pazar esnafını ziyaret edip belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu

Güven'i çarşı esnafı güler yüzle karşıladı.

Pamukova’da haftada bir kurulan Çarşamba Pazarında esnafları gezen Güven Öğün esnaflara aday adayı olduğunu söyleyip onlara hal hatır sorduktan sonra tanıtım kartını dağıttı.

 

Çarşı esnafının çoğu Güven Öğün’ü tanıdığını söyleyerek, “Pamukova da artık yeni yüzler görmek istiyoruz. Güven gibi genç, dinamik, tahsilli ve güler yüzlü bir adayın başkanlık yarışına girmesini olumlu buluyoruz.”dediler.

 

Pamukova’nın tanınmış ailelerinden olan Güven Öğün 14 yıldır eczacılık yapıyordu. Adaylık başvurusundan sonra ilk defa toplumla yüz yüze gelecek olması merak konusuydu. Ancak onun insanlara karşı olumlu tavırları, güler yüzü, soğukkanlı davranışları, Güven’in daha şimdiden zorlu bir aday adayı olduğunu göstermeye yetiyor.

 

Şimdiden Güven Öğün en iddialı aday adayı olduğunu esnaf gezilerinde ortaya koymuş durumda.   

 
 
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 01:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GURKAN KAYGUSUZ
GURKAN KAYGUSUZ - 11 yıl Önce

güven abi, seçim yolunda başarilar diler hayirlisi olmasini temenni ederim pamukovaya senin gibi dinamik kişiler yakişir yolun açik olsun. ukraıne-odessa port aygaz a.ş.

pamukovalı
pamukovalı - 11 yıl Önce

pamukovaya yakısır bır baskan gelıyor hayırlı ugurlu olsun

ooooooooo
ooooooooo - 11 yıl Önce

simdiden hayirli olsun dileklerimi sunarim.cevatin arkasinda olan arkadaş kac senedr cvat vardiyda ne oldu.park yap park boz.pamukovanin başka ihtiyaci yokmu.kendinizi kandirmayin arkadaş acin gözlerinizi...

ahmet
ahmet - 11 yıl Önce

allah yolunu açık etsin pamukova da artık kalite artsın...

Hasan ömer
Hasan ömer - 11 yıl Önce

cevattan başkasını tanımam,iyi esnaf olabilirsin ama başkan olamazsın.o iş bambaşka iş bilgi,beceri ,halkla iç içe olmak lazım.
olması lazım.yinede hayırlı olsun hodri meydan

semih
semih - 11 yıl Önce

okumuş kişilerin ve toplumda saygınlığını kazanmış olması iyi başarılar dilerim

fatih pir
fatih pir - 11 yıl Önce

abıcım cok sevındım ıns kazanırsın butun pirler olarak arkandayız

SIRADAKİ HABER