banner392

Cevat Keser’in bugün adaylık başvurusu yapması bekleniyor.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser in bugün Cuma namazından sonra Ak Parti ilçe başkanlığına giderek Belediye başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

Cevat Keser’in bugün adaylık başvurusu yapması bekleniyor.

Yerel seçimler için belediye başkan ve meclis üyelerinin başvurularının Çarşamba günü başlamasından sonra Pamukova da AK Partiden iki adayın başvurmasından sonra halen başkan olan Cevat Keser in ne yapacağı merak konusuydu.

 

Edinilen bilgiye göre Cevat Keser’in Cuma namazından sonra kendini sevenler ile birlikte Ak Parti ilçe başkanlığına giderek başvuru yapacak.

 

Pamukova da halen başkan olan ve bağımsız kaldıktan sonra Ak Partiye geçen Keser’in başvurudan sonra yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 01:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
orhan salıh
orhan salıh - 10 yıl Önce

ilçemız pamukovaya hızmet anlamında kendını adayan her kardeşımıze başarı dılıyorum amaaaa şu onemlı bu ış gonul ışı aglayanın derdını dınleyen hastanın zıyaretıne gıden ve faydalı olmaya çalışan cenazeye gıden bu ılçede yaşayan her ınsanın ıhtıyaclarına duyarlı olan kımse ona başarı dılıyorum saygılarımla yapmacık hıç bırşey fayda etmez ınsana gerçekçi ve durusluk yapar ne yaparsa saygılar..

E. MANDAK
E. MANDAK - 10 yıl Önce

yeni̇ bi̇r kampanya başlatacağiz.cevat keser akp de kaç hafta kaç ay veya kaç yik kalabi̇li̇r di̇ye doğru tahmi̇nde bulunan arkadaşlara büyük ödülümüz var.bi̇r sonraki̇ sonraki̇ kamuoyu araştirmamizda cevat keser akp li̇ olmuşmudur.yoksa sadece başkanliğa ulaşmak i̇çi̇n akp yi̇ atlama değneyi̇ olarakmi kullaniyor bunun oylamasini yapacağiz

SIRADAKİ HABER