banner392

MHP den ilk aday adayı Önder Bilaloğlu oldu.

Aylar önce aday adayı olduğunu basın açıklaması ile duyuran Önder Bilaloğlu resmin başvuruların başlamasından sonra MHP den Pamukova belediye başkanlığı için ilk resmen başvuru yapan aday adayı oldu.

MHP den ilk aday adayı Önder Bilaloğlu oldu.

Pamukova MHP ilçe başkanlığına başvuruda bulunan Bilaloğlunun başvuru evraklarını ilçe başkanı Orhan Sezer kabul etti. Başvuru sırasında MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata ve İl başkanı Levent Bülbül ve partililer de vardı.

Önder Bilaloğlu başvuru sonrasında yaptığı açıklamada  “İlçemize gönül veren büyüklerimizin,  esnaf  arkadaşlarımızın, köylülerimizin ve genç kardeşlerimizin desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan  aday adayı oldum. Bu güzel ilçemizin gerek alt yapı gerekse üst yapı ve de sosyal ve kültürel yaşam kalitesi olarak büyük bir sorun içersinde olduğu ve iç çekişmelerden dolayı sahipsiz kaldığı aşikârdır. Peygamber ( SAV ) efendimizin “İnsanların hayırlısı insanlığa faydalı olandır.” hadisini göz önünde bulundurarak siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek benim için büyük bir şeref ve mutluluktur. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Pamukova halkının ve köylülerimin desteğini bekler saygı ve sevgilerimi sunarım. ”dedi.

 

Önder Bilaloğlu:
1981 Araklı doğumluyum. İlkokulu Pamukova Cumhuriyet İlköğretim okulunda, liseyi Pamukova Çok Programlı Lisesinde okudu. 

Üniversite eğitimimi  Abant İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Meslek Yüksek Okulu Bilgisayarlı Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Bölümünde tamamladı. 

Daha sonra 2006 Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Vatani görevini Gaziantep’te kısa dönem olarak yaptı. 

Bazı işletmelerde teknik eleman olarak çalıştı. 2008 yılından itibaren Pamukova’da bir şirket olarak inşaat malzemeleri ticareti ve doğalgaz ısı sistemleri işleri yapmaktadır.

Evli ve bir çocuk babasıdır. 


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 21:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yahya yıldız
yahya yıldız - 10 yıl Önce

evet önder bilalogluna canı gönulden gönul verenlere ve desdekliyenlere candan teşekur ederim evet ben inanıyorumki önder başkan bu guzel pamukovamızda ok iyi şeyler başaracagına ve pamukovamızın guzelliyini önder baskanın sayesinde hepbirlikde göreceyiz allah nasip kısmet ederse insalah ey guzel ilkemizin guze insanları ve köyluleri artık gerkeyi görme ve yasamanın zamanı gelmedimi sizlerin desdeyiyle insalah bunlarıda yaşıyıp ve göreceyiz hepberaber ve önder baskanın önu açık ve seyranlık olsun sizlerin desdeklerinizi canıgönulden bekliyoruz allaha emanet olun.

Cemil DİLMAÇ
Cemil DİLMAÇ - 10 yıl Önce

kutlarım. allah yar ve yardimcin olsun.

SIRADAKİ HABER