banner392

Cevat Keser AKP den adaylık başvurusunu yaptı.

Bir süre önce Ak Partiye geçen Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser sevenleri ile birlikte Ak Parti ilçe binasına giderek yeniden başkanlık adaylığı için başvurusunu yaptı.

Cevat Keser AKP den adaylık başvurusunu yaptı.

Üç dönemdir Pamukova’da belediye başkanlığı yapan 2009 yerel seçimlerinde MHP den belediye başkanı seçilen Cevat Keser şimdi de AK Partiden adaylık başvurusunu yaptı. Keser’in başvuru belgelerini İlçe Başkanı Gürsel Işık aldı.

Adaylık başvuruları başladığı günden beri Ak Partiden başvuru yapan Güven Öğün, Mustafa Nar’dan sonra 3. Başvuruyu Cevat Keser yapmış oldu.

CEVAT KESER’İN BAŞVURUSU MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ.

Cevat Keser’in başvuru yapacağını duyan sevenleri belediye binası önünde toplanarak onu başvuru sırasında da yalnız bırakmadılar. Cuma namazından sonra belediye önünde kendisini bekleyenlere hitaben konuşma yapan Cevat Keser sevenlerine teşekkür etti ve “Benim işim Belediyecilik başka işim yok.”diyen Keser:

"Ben sizlerden razıyım Allah'ta sizlerden razı olsun. Sizlerden gelen yoğun istek üzerine bugün tekrar Belediye Başkan adaylığımı koymuş bulunuyorum. Çünkü bu benim işim. Birileri gibi siyasete gireyim de başkan olayımda, tanınayım da, ticaretimi büyüteyim, çok para kazanayım, zengin olayım diye bir hırsım yok. Bir düşüncemde yok. Onun için benim işim bu. Benim işim gücüm 24 saat belediyecilik. Benim işim sizlere 24 saat, gece gündüz demeden nasıl yardımcı olurum nasıl elinden tutarım nasıl hizmet veririmdir. Bunun için buradayım ben. Benim işim belediyecilik benim başka bir işim yok" dedi. 

Cevat Keser konuşmasında herkesin işini yapması gerektiğini söyledi.

“Parayı çok seviyorsan ticaretini yap. Halkı seviyorsan bu işi yap. Başka iş yapma. Siyasetle ticaret bir arada gitmez. Bilgimizle, tecrübemizle, becerimizle, ekibimizle ve ustalığımızla bu işe talibiz. Önce Cenabı Allah'ın sonra sizlerin desteği ve hayır duası ile AK Partiden belediye başkan adaylığımı koymuş bulunuyorum Allah utandırmasın " dedi.

Keser balkon konuşmasından sonra Ak Parti İlçe binasına giderek başvurusunu yaptı. Keser’i adaylık başvurusunda yalnız bırakmayan sevenleri başvurudan sonrada belediye binasına kadar gelip tebrik ettiler.  

 
Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 01:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serkan yeşilyurt
serkan yeşilyurt - 11 yıl Önce

benim anlamadıgım konu şu sadece cevat kesermi parti degiştiriyor türkiyede yoksa herkez gibi odamı insanlar bence biraz düşünerek yazarsa daha mantıklı olur pamukovaya başkan cevap keser yakışıyorki ak partide onu aldı..

CAHİT BÜYÜKOTAY
CAHİT BÜYÜKOTAY - 11 yıl Önce

cahit büyükotay

pamukovalı
pamukovalı - 11 yıl Önce

bu benim işimdir diyorsun daldan dala atlayarak milleti kandırmaya çalışıyorsun pamukovalılar açın gözünüzü busefer bari uyumayın yandaşları satarak halkın yanında durbasını bekliyorlar pamukova şimdiye kadar park haricinde birşey görmedi her gelen parkları didikliyor

semra ak
semra ak - 11 yıl Önce

belediye başkanı olmak kolay ama hangi partideysen onda kalmalısın daldan dala atlamak la belediye başkanlıgı yapılmaz

e.mandak
e.mandak - 11 yıl Önce

eğer sen cevat parti parti dolaşıp bu işin peşine düştüysen bir insanda olması gereken bütün meziyetleri silip hertürlü lafı söyleyip genel başkanına ermeni dönmesi deyip bugün elini öptüysen tükürdüğünü yalayarak bu partiye geldiysen en büyük rantı sen elde etmişindir bunun başka izah tarzı olmaz.artık bu insanlar seni çok iyi tanıdı.inandırıcılığın kalmadı.cevatın aday gösterimesi akp nin pamukovada yine bölünmesi demektir akp liler oyunun nereye gittiğini niçin oy kullandığını bilir ve oyuna sahip çıkar.akp lilerin satılık oyu yoktur

haydaaaaa
haydaaaaa - 11 yıl Önce

ya bu takara memur degilmi ne işi var siyasette alooooooo şiit. ah yavrum benim kucak büyük olunca böyle oluyor demekki

CEMAL ŞENOL
CEMAL ŞENOL - 11 yıl Önce

inşallah bu millet sana dönekliğin ne olduğunu sandıkta gösterir.başka birşey söylemicem,allah yolunu açık etsin

SIRADAKİ HABER