banner392

Pamukova'da internet hızı yerlerde sürünüyor.

Pamukova da İnternet kullanıcıları illallah ediyor. Normalde 8 mb kullanım hızı diye satılan internet hizmetleri Pamukova da 2 MB ın üzerine çıkamıyor.

Pamukova'da internet hızı yerlerde sürünüyor.

Hayatımızın bir parçası haline gelen internet kullanımı gün geçtikçe abone artışı kaydederken, gerekli altyapı hizmetleri yerine getirilmediği için kullanıcılar isyan ettiriyor.

Özellikle internet haberciliği yapan bizim gibi kullanıcılar, günün her saatinde ya bir veri gönderme, yada haber yazma ile karşı karşıya kaldığımız için zorluklarla okuyucularımıza haber ulaştırabilir hale geldik.

Normalde ttnet ten aldığımız 8 MB hızda diye verilen ve ölçümlerimiz sırasında ise 8 bini aşkın olan kullanım kotamız alt yapının olumsuzluğu yüzünden maalesef 2 MB lerin altına düştüğünü gördük. Birçok kurum ve kuruluşta ta iş için gittiğimizde internet hızının azlığı yüzünden işlerimizi yaptıramadığımız olmakta. Ancak kurum ve kuruluşlar seslerini çıkaramadan bizlere “Kusura bakmayın sistem çöktü, yada internet yok” diye cevaplar vermekteler.

İşin aslı ise Pamukova da geçtiğimiz yıl internet kablolarının yer altına alınması işi ihale edildiği halde, hatta 5 yıl önce caddelerimiz altından özel firmalar tarafından yer altı geçiş kanalları yaptırıldığını birçoğumuz biliyoruz. Acaba neden Pamukova da internet alt yapısı ihale edildiği halde işler bitirilmedi?

Daha bu yerlerde sürünen internet hızı ne zaman son bulacak yetkililer konu ile ilgili bilgi verirlerse bizde sitemizde okuyucularımıza duyuracağımıza söz vererek bu haberimize son noktayı koyuyoruz.

Şu an pamukovahaber olarak internet hızımız yaptığımız test sonucu fotoğraflarda görüldüğü gibidir. Sizlerde internet hızınızı kendi kendinize öğrenebilirsiniz.  


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 23:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
:-)
:-) - 11 yıl Önce

çok doğru bir tespit kutlarim.ve ben de en kisa zamanda pamukovadaki internet altyapisinin düzenlenmesini istiyorum.:-)

SIRADAKİ HABER