banner392

Elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı.

Bugün arka arkaya defalarca kesilen elektrik kesintileri çarşı esnafını çileden çıkardı. Çarşı esnafı sonunda Milletvekili Engin Özkoç’a durumu şikayet etti.

Elektrik kesintileri vatandaşı çileden çıkardı.

Pamukova merkezinde bulunan trafoda meydana gelen arıza yüzünden meydana geldiği belirtilen elektrik kesintilerini yetkililere telefonla bildirdiklerini söyleyen çarşı esnaflarından U.E “Arızayı yazılı bildirmemiz istendi. Halbuki defalarca kesinti yaşadık. İşyerimizi kapatıp yazılı bildirimde mi bulunalım. Telefonla Pamukova merkezinde kesinti olduğunu bildirdiğimiz halde arızayı yapmadılar.”dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a telefonla durumu bildirdiklerini söyleyen U.E kısa sürede elektriğin verildiğini söyledi.

Arızanın Belediye karşısında bulunan Trafonun yetersiz oluşundan kaynaklandığı öğrenildi.

Pamukova da çarşı merkezinde defalarca kesilen elektrik kesintileri Akşam saat 19,30 dan itibaren son erdi. 


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2013, 21:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
e.mandak
e.mandak - 11 yıl Önce

helal olsun engin koç beye koç gibi adam hükümet be maşallah.hükümet partisinin kaçtane vekili var bu işi çözememişler engin koç hemencik halletmiş.cevat kesere noldu o çözerdi oda hükümetin belediye başkanı yamalı bohça.ama bu kesintilerin tek kaynağı cevat keser bunu biliyosunuz ama yazmıyosunuz yazamazsınız.engin koç halletti deyip pirim yapacaksınız . yemezler beyler.eski trafo yeniden oraya konmadıktan sonra bu kesintiler devam eder bunu unutmayın . engin koç hikaye tırışka mırışka.imza toplayın cevatın kaldırdığı o büyük trafoyu yeniden koydurun tek çözümünüz bu benden söylemesi.sahi engin koç halleder beyler

SIRADAKİ HABER