banner392

Burhan Metin AKP den adaylık başvurusunu yaptı.

Burhan Metin’in başvurusu ile Ak parti den belediye başkanlığı için adaylık başvurusu yapan aday adayı sayısı 4 e çıktı.

Burhan Metin AKP den adaylık başvurusunu yaptı.
Cuma günü öğleden sonra Ak Parti ilçe başkanlığına gelerek aday adaylığı için başvuruyu yapan Burhan Metin’in evraklarını ilçe başkanı Gürsel Işık aldı.
 
Başvurudan sonra partililer tarafından tebrik edilen Burhan Metin Pamukova ya hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.

Pamukova Kemaliye köyünde doğan Burhan Metin İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde mastır yaptı. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora eğitimine devam ediyor.
 
Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Almanca Bilen burhan Metin, Balkanların Politik yapısı ve Türkiye Ekonomisi konularında bir de kitabı ve tezi bulunmakta; Değişik dergilerde yazılarda yazan burhan Metin Pamukovahaber.com internet sitesinde de köşe yazmakta.


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 21:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
PAMUKOVALI
PAMUKOVALI - 10 yıl Önce

kari̇yer falan iyi̇de beledi̇yeci̇li̇k başka bir konu burhan beyle pamukovanin kodlari pek uyuşmuyor gi̇bi̇ kendi̇s, aslinda daha büyük görevlere tali̇p fakat madem olmuyor bende lütfedi̇p bari̇ pamukovayi yöneteyi̇m der gibi ayrica geçen döneme göre aşilacak dağlar daha fazla ve daha zor yi̇nede hayirli olsun başarilar di̇li̇yorum

KERİM ARIKAN
KERİM ARIKAN - 10 yıl Önce

tebrikler ,allah yar ve yardimcin olsun,başarilarinin devamini dilerim.pamukovamiz için hayirli olur inşaallah

hasan
hasan - 11 yıl Önce

burhan bey en samimi karşılama size yapılmış anlaşılan ama o kadarda olsun akademik kariyer ve kıdem var. allah yolunuzu açık etsin

SIRADAKİ HABER