banner392

Fikri Sağlar Pamukova’da ‘Martın Sonu Bahar’ dedi.

Pamukova Millet İttifakı Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’i desteklemek için gelen Eski Devlet Kültür Bakanlarından CHP 26. Dönem Mersin Milletvekili Fikri Sağlar “ Pamukova’dan umutlu ayrıldı.

Fikir Sağlar Pamukova çarşı esnafını tek tek ziyeret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Pamukova’da Çarşamba Halk Pazarı olması nedeniyle kalabalıklarla karşılışan Fikri Sağlar ekonomik durum ve Pazar esnafının alım güçü ve Pazar fiyatları hakkında da bilgiler aldı. Sergilerde soğan fiyatlarını soran ve Bir zamanlar Soğan Deposu olan Pamukova’nın şimdi soğanı Polatlıdan getirdiğini öğrenince şaşırdığını söyledi.

Pazarda Balıkcı tezgahlarını sebze meyve satan sergileri sahıplerinlerde  sohbet eden Fikri Sağlar CHP, İYİ Parti Ortak Başkan adayı Hüseyin Eryiğit’e oy istedi.

“ 31 Mart Yerel Seçiminde Hüseyin Eryiğit destek verin. Hüseyin kardeşim doğru, dürüst bir başkan adayıdır. Kazandığı taktirde yeniden Pamukova’ya geleceğim. Pamukova güzel bir elçemiz. Pamukovalılar misafirperper insanlar bunu bugün daha iyi anladım. Söz veriyorum bazıları kahve ikramındu bulundular ben onlara söz verdim 31 Mart’ta Hüseyin Eryiğit kardeşimizi kutlamak için geleceğim ve o zaman kaheve içme sözümü yerine getirkem için geleceğim” dedi.

Pamukova’nın önemli esnaflarından Abdullah Aydın’ı iş yerinden ziyaret eden Fikri Sağlar. Bur süre söhbet etti. Aydınların Pamukova’nın önemli esnaflarından oluduğu bilgisini aldıktan sonra işlerin nasıl olduğunu, sordu.

Abdullah Aydın ise “ Babam 52 bense 35 senelik esnafım. Direnmeye devam ediyoruz. Ne yapalım, Memlekete katma değer yaratmaya devam ediyoruz”dedi.

Fikri Sağlar ise “ Kahve teklifinizi bir dahaki sefere bırakıyorum.”dedi ve dukkandan izin isteyerek ayrıldı.

Pamukova’da güzel bir çalışma yaptık diyen Fikri Sağlar Pamukovahaber.com’a özel olarak açıklama yaptı.

“Pamukova’da güzel bir çalışma yaptık. Başkan Adayımız Hüseyin beyin kazanacağını umuyorum. Çünkü hem çarşıda, hem pazarda son derece ilgi görüyor. İçinizden birisi bir halk yöneticisi, dolasiyle bundan böyle belediyeyi bilen biri olarak Pamukovalılar Hüseyin beyden çok yararlanacaklar: Ben başarılar diliyorum. Bu sefer dikkat etmeliler. ‘ Martın Sonu Bahar’  diyoruz. Gerçekten bahar olabilmesi için sorunlarımızdan uzaklaşabilmesi için eğer istediğimiz olmuyorsa. O istediklerimiz tüm olabilmesi adına oyları CHP ye vermek gerekiyor” dedi.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN ALTTAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIN

Pamukova’dan ayrılmak için aracına yaklaşan Fikri Sağlara Pamukovalı Yeşiler Kuruyemiş’in sahibi elinde bir poşet dolusu kuru yemiş ikramı yaptı. Aniden yapılan bu misafirverlik ve ikram karşında eline cebini atan Fikri Sağlara “ Pamukova’da böylesi ikramlara ödema yapılmaz bu bizim sizlere hediyemizdir Afiyetler olsun” dedi.

Fikri Sağlar ise çok teşekker etti ve aracına binerek Pamukova’dan umutlu ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 08:05

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER