banner392

Doğal-gaz lisans ihalesi onaylandı

Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova doğal gaz dağıtım lisansı ihalesi onaylandı.

Doğal-gaz lisans ihalesi onaylandı

Merkezi Ankara'da bulunan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunda (EPDK) 25 Kasımda gerçekleştirilen ihalede en düşük fiyatı Akmercan Turizm Taşımacılık İnşaat, Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San. Dış Tic. Ltd. Şti'nin vermişti.
EPDK'nın inceleme süresinden sonra bugün Akmercan Turizm İnşaat, Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San, Dış Tic. Lmt. Şti’ne lisans onayı verdi. Bundan sonra firma 30 yıllık süreyle doğalgaz dağıtım lisansını elinde bulunduracak.
İhale şartları kapsamında ihaleyi kazanan firmanın 6 ay içinde fiili olarak yatırıma başlaması, 18 ay içinde dağıtım bölgesindeki herhangi bir yerleşim alanının dağıtım şebekesini işletmeye alarak gaz sunumuna başlaması ve beş yıl içinde dağıtım bölgesindeki imarlı alanlar bütününde doğal gaz kullanmak isteyen her müşteriyi, tesis edeceği dağıtım şebekesine bağlaması gerekiyor.
Bugün lisnas onayı EPDK tarafından verildikten sonra pamukova Ak Parti İlçe teşkilatına müjdeli haberi telefonla arayarak veren Sakarya Milletevekili Şaban Dişli İlçe başkanı Mühittin Akın’a
“Geyve, Alifuatpaşa Doğal gaz ihalesi EPDK tarafından onaylandı. Hayırlı olsun. Haberi ilgili lere duyurabilirsiniz” dedi.
Haberi duyuran Muhittin Akın “Müjde artık pamukovamızda doğal gaza kavuşuyor. Daha temiz bir çevre için yaptığımız çalışmalar semeresini verdi. 25 Kasım tarihinde yapılan doğal gaz ihalesinde en ucuz uygun teklifi veren Akmercan Turizm İnşaat, Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San, Dış Tic. Lmt Şirketine onay verildi” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2010, 23:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER