banner392

İki takla atan traktörün altından sağ kurtuldu.

Hüseyinli köyünde tarlasından evine traktörü ile giderken yolun engebeli olması yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybeden Halil Mert (60) iki takla atan traktörünün altından çıkmayı başardı. Toyoto Acil Yardım hastanesine kaldırılan Mert in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İki takla atan traktörün altından sağ kurtuldu.
Telekom dan emekli 4 çocuk babası, Milenyum Bilgisayar ve İnternet hizmetleri firmasının sahibi Erdal Mert in amcasının oğlu olan Halil Mert öğleden sonra çalıştığı tarlasından evine dönerken yolların engebeli olması yüzünden traktörünün dikeksiyon hakimiyetini kaybetti. Devrilen ve iki takla atan traktörün altından kendi çabası ile çıktıktan sonra köyden Mehmet Doğan isimli vatandaşın olayı farekmesi üzerine köyden gelen köy imamı Ahmet Duman ın arabası ile hastaneye getirilirken Çilekli deposunda 112 acil servisinin gelmesi ile yaralı acil servise aktarılıp Sakarya Toyata İlk yardım hastanesine kaldırdı.
Çenesinde ve dudaklarında kesikler meydana gelmiş olan  Halil Mert’e hastanede yapılan ilk müdahalede akçiğerlerinde su topladığı, sırt bölümlerinde ezikler ve sağ kolunda ezikler olduğu, boyun kaslarınında zedelendiği için hastanede boyunluk takılarak geri kalan tedavisinin de genel cerrahi bölümünde devam edileceği belirtildi.
Pamukovahaber.com olarak Halil Mert e acil şifalar diliyor, Erdal Mert ve yakınlarına da geçmiş olsun diyoruz.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2010, 02:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SAMET
SAMET - 13 yıl Önce

geçmiş olsun! sağ salim ayağa kalk

SIRADAKİ HABER