banner392

Toprak altında kalan işçi kurtarıldı

Pamukova da Bio-gaz tesisleri alt yapı çalışmaları sırasında üzerine toprak devrilen Karapınar köyü doğumlu (39) yaşında ki İbrahim Öz toprak altında kaldı. Çevreden gelenlerin yardımı ile toprak altından çıkarılan Öz Toyota İlk yardım hastanesi ne kaldırıldı. Öz ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Toprak altında kalan işçi kurtarıldı
Pamukova Karapınar köyü altında Sanayi siteleri içinde kurulum çalışmaları devam eden Bio-gaz (çöp arıtma tesisleri) inşaatının altyapısı sırasında 3 metre 10 santimlik derinlikteki çukurda boru döşerken İbrahim Öz ün üzerine toprak devrildi. Kenardan kopup gelen toprakların altında boynuna kadar gömülen Öz arkadaşlarının yardımı ile nefes alabilecek kadar kurtarılabildi. Çevreden de yardıma gelen Pamukova İtfaiyesi ekipleri, Sakarya Olay yeri arama kurtarma ekiplerinin ve iş makinelerinin çalışmaları ile toprak altında kalan işçi kurtarılarak Pamukova Devlet hastanesi kaldırıldı.
Hastanede İbrahim Öz yapılan ilk müdahaleden sonra Sakarya Toyota İlk yardım hastanesine sevk edildi.
Yaralının uzun süre göçük altında kalmasından dolayı toprak sıkıştırması sonucu travma geçirdiği göğsünde Ekomoz Lezyon lar oluşmuş olduğunu söyleyen Dr. Burhan Tezer hastayı Toyota İlk Yardım Hastanesi göğüs cerrahisi bölümüne sevk etti.
Evli ve bir çocuk babası olan toprak altında kalan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2010, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER