banner392

Abdullatif Şener, ‘Bu yanlışlar sadıkta düzelmezse Türkiye'nin geleceği felaket olur’

Pamukova’ya Millet İttifaka Adayı Hüseyin Eryiğit'e destek veren ve Hüseyin Eryiğit kazanırsa Hükümetin Daha iyi hizmet yapması için daha iyi ders alacağını söyleyen Abdullatif Şener çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sefer oyumu Cumhuriyet Halk Partisi adayı Hüseyin Eryiğite veriyorum diyerek hükümeti uyarmak lazım arkadaşlar.

Eğer Pamukova’da Cumhuriyet Halk Partisi adayı seçimi aldığı katride hükümet Ankara da düşünmeye başlayacak. (Pamukova da ben ne yanlışı yaptım. Türkiye de ben ne yanlışı yaptım. Rantçılalara çalıştım. Bilmem ithalatçılara çalıştım. Buradaki üretici alnınınterini, elinin emeğini, ülkenin kalkınmasında harcayanlar için harcamadım. Artık Pamukovlıları düşünmeliyim) diyecek.

Dolayisiyla burada vereceğiniz karar hükümetinde doğru iş yapmasına zorluyacaktır, baskı oluşturacaktır.

Benim anlayamadığım en önemli nokta şu; “Bakın hoca efendiler vaaz ederler Hz Ömer den bahsederler. Hüngür hüngür de gözyaşı dökerler sonra gelirler, sorumluluk kabul etmeyen bir iktidar yapısına karşı onu savunmaya kalkarlar, veya yanlışlarını eleştirdiğiniz zaman “ Sen niye yanlışını söylorsun” derler.

Hükemet olanların, iktidar olanların yanlışlarını söylemek sadece muhalefet partilerinin sözcülerinin görevi değildir, herkesin görevidir. Vatandaşında görevidir. Sandıkta sergileyeceği tavırla…..

‘YİNE DESTEK VERİYORSUNUZ.’

Bana bir saray yetmez diyor. Bir uçak yetmez diyor. 13 tane uçak sahibi oluyor. Hele bir tanesi varki 2 katlı 3 tane konferans salonu var. İçinde hastane var. Bir kalkıp indiği zaman sadece akaryakıt olarak 2 milyon dolar yakıt masrafı var. Değerli arkadaşlar bunları söylemeyelim mi, Bunlar yanlıştır. Demeyelim mi, Niye ömerini üzerindeki elbise yananken gözyaşı döküyorsun da, Saraylar yanlıştır, ucan uçmayan saraylar yanlıştır, israf yanlıştır, Bu ekonomi politikalar yanlıştır, üreticiyi desteklemen lazım, rantçının peşinde koşmaman lazım bunlar yanlıştır eyy hükümete neden sandikta bunu göstermiyorsun, onu teşvik etmiyorsun,

Bakın açıkça söylüyorum. Eğer giden yanlış düzeltilmezse sandıkta, Türkiye’nin geleceği daha büyük felaket olur. Yanlışlar sadece ekonomi değil. Yanlışlar sadece adalet değil. Yanlışlar sadece sizin doğru bilgilenme hakkınızın gaspedilmesi değil. Dış Politika da yanlış.   

Konuşmanın tamanın videodan izleyin latfen.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 21:24

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER