banner392

Yeniden Refah adayı Önder Bilaloğlu 'Bizde varız' dedi

Yeniden Refah İl Başkanı Hidayet Kaya: Pamukova da destek istedi.

Yeniden Refah adayı Önder Bilaloğlu 'Bizde varız' dedi

Son dakika da Pamukova da Başkan adaşını açıklayan Yeniden Refah Partisi Pamukova adayı Önder Bilaloğlu Seçim Bürosu açılışında “Bizde varız dedi.

“Pamukova da 30 yıldır geri kalmışlığı biliyoruz. Çok fazla bu konuya değinmek istemiyorum. Ama bu konuda, bu yarışta Yeniden Refah Partisi olarak “Pamukova da bizlerde varız diyoruz. Bizleri de değerlendirin” diyoruz.

"Tekrardan şunu söylemek istiyorum." 

Evet başkanımız dedi. Genç bir kardeşiniz var, tertemiz bir kardeşini var, evet uzaklarda aramayalım. Buradayız. Milli görüşün neferiyiz. Elhamdülillah.

Evet arkadaşlar beni destekleyen bu kabalığı görünce duygulandım. Sizlere ayrıca çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Sevgilerimi sunuyorum. Kandiliniz mübarek olsun dedi ve konuşmasını bitirdi.

İl Başkanı Hidayet Kaya ise “Yeniden Refah Partisi var. Umut var” dedi.

“Şükürler olsun Mevla’ya, Artık diyoruz ki.! 89 ve 94 ruhunu tekrar yaşayacak ve yaşatacaktır Allah’ın izniyle. Sizlerden bu noktada destek istiyorum. İnşallah 16 ilçe de de adaylarımızı belirledik ve yola revan olduk.

Sadece Sakarya da değil: 81 il ve 900 ilçe de şükürler olsun kendi adaylarımızla yola çıktık. Dolasıyla sizlerden dua ve destek istiyoruz.

BİR DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR.

“Artık bir değişime ihtiyaç var. Buna artık vatandaşımız 3 Üç buçuk aylık sürede gördük ki…!

260.000 üyeden 450.000 üyeye geldik. Bu ne demek tir, Artık Refah Partisine bir yönelme var. Yöneliş var. Artık Yeniden Refah Partisiyle de o 94 ruhun tekrar yaşamak isteyen bir Türkiye var. Sizlerden bu noktada destek istiyoruz. Dua istiyoruz.

Allah’ın izniyle 31 Mart’ta  İnşallah 1 Nisan sabahı burada hizmete başlayacak olan genç kardeşlerimize sizlerden destek istiyoruz. Çok beklettik sizleri hakkınız helal edin.

MKYK Üyesi Cafer Azaklı ise "İyinin kendisi burada" dedi.

Belli yaşın üzerideki büyüklerimiz Milli Görüş Belediyeciliğimizin ne demek olduğunu bilir. Ama gençlerin öğrenmesi için Milli Görüş Belediyeciliğinden bir iki örnek verelim.

“Cumhurbaşkanımız konuşmalarından bazen 94 ruhundan bahseder. 94 Ruhu Refah Partisinde ve Milli Görüş Belediyeciliğinde vardır. 94 Ruhunun Lideri Erbakan Hocamızdır.

“Kütahya da Belediye Başkanı bir emekli yarbay Belediye Başkanlığını kazanıyor makam odasına su sayacı takıyor. Diyorlar ki: Başkanım hayırdır. Makam odasına su sayacını niye taktın? Diyor ki abdest aldığım çeşme ümmetin hakkına girmiş oymayayım. Bu ben bazı kahvehanelerde anlattığımda bazı abilerimiz “Abi bu kadar da olur mu? “ Ama olması gereken bu kadar değil mi? “

Hani biz Ömerler i arıyoruz diyoruz ya, Aradığımız Ömerler kendisi için bir mum, devletin işi için diğer bir mum kullanmıyor muydu?

Bir mumdan bir örnek alıyoruz. Ama bir belediye başkanının ümmetin hakkına girmemek için yapmış olduğu bir su sayacağını normal karşılamıyoruz artık. Bizi ne değiştirdi bu kadar. Kıymetli dostlar, Ne oldu bize,

Bundan 10 sene önce Belediye Başkan Seçilmeden önce boyacı olanlar, bugün AVM Sahibi oldu. Bunlar neden bizim için normal oldu?

Hani halkın içinde olması gereken bu Belediye Başkanlarımıza ne oldu ki..! Önünde 2 tane koruma arabası, arkasında 2 tane koruma arabası. Kendi arabası Merceles arabası, iki kişi ile konuşacaksa VİP aracına binecek. HAYIRDIR kimin parasıyla bunları yapıyoruz?

Neden çekiniyoruz, Koruma arabaları neden bizim emrimizde çalışıyor?

Biz 94 Ruhundaki diğer Belediye Başkanları, Diyarbakır / Bağla Belediye Başkanımız Yeni Refah Partili, seçilmeden önce sokakta çorap satıyordu seyyar satıcı 5 sene inşaatın en çok olduğu, rantın en çok yerde olduğu yerde belediye başkanlığı yapıyor 5 sene sonra belediyeyi kaybettiği zaman tekrar Seyyar Satılığına dönüyor.

Şimdi ise gelmiş olduğumuz noktada şuna bakıyorum. Acaba biz mi çok beceriksiziz? Belediye başkanı olmadan önce öğretmen. Belediye başkanı olduktan sonra 100 tane dairesi var.

“İyinin kendisi burada”

“Hayırdır kıymetli dostlar?

Önceden Alternatifiniz yoktu. Önceden Refah Partisi yoktu. Refah Partisi içinden çıktı diye, desteklediğiniz Ehveni Şer dediğiniz partiler artık sizleri temsil etmiyor. Şimdi bizden vebal gitti. Günah gitti. Yarın huzuru mahşer de

“Yarap. Ben Pamukova meydanına geldim.” Pamukova’daki vatandaşlarıma şu söyledim: “Benim burada pırlanta gibi genç, geçmişi temiz, partisi gibi, lideri gibi genç bir kardeşim Önder Bilaloğlu var.

Pamukova Meydanın da İl Başkanımla, İl Başkan yardımcılarımla beraber bas bas bağırdım. Artık Ehveni Şer yok. Kötünün iyisini aramanıza gerek yok. İyinin kendisi burada dedim. Bizden vebal gitti.  

Kıymetli Dostlar…!

Biz size pırlanta gibi kardeşimizi size emanet ediyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı sizler elbirliği ile Bu sandığa Önder Bilaloğlu’nu ve Yeniden Refah Partisini dolduracaksınız 1 Nisan itibarıyla gerçekten Milli Görüşün temsilcisi olan Yeniden Refah Partisinin Belediyeciliğini yaşayacaksın” dedi.

Yeni Seçim Bürosunun açılışından sonra toplantıya katılanlara pilav ikramı yapıldı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER