banner392

AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.

Bugün Ak Parti Adayı Fatih Akın Birlikte çalışacağı Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Pamukova Belediye Kültür Salonu 2. Katında yapılan toplantıya yoğun katılım oldu. Kadınların daha çok görüldüğü Salon katılanları almadı.

AK Parti Pamukova Belediye Başkan ve Meclis üyelerini tanıttı.

Toplantıya AKP ve MHP Milletvekilleri de katıldılar. İl ve ilçe başkanlarının da konuşma yaptıkları tanıtım toplantısında Genelde Konuşmacılar 8 Mart Dünya Kadın gününe vurgu yaparak konuşmalarına başladılar.

İlk Konuşmayı AKP Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik Yaptı. Burak Çelik Fatih Akına başarılar diledi.

İkinci konuşmayı ise MHP Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih Yaptı. Şükür Salih Fatih Akını destekleyeceklerini söyledi.

Şükür den sonra Fatih Akın kürsüye geldi.

Fatih Akın Salondakileri protokol sırasına göre selamladı.

Ve Projelerini anlattı. Kadınlara Sosyal bir tesis yapma sözü verdi. “Hanımlarımıza bir kafeterya yapacağız. İlk bahsettiğimde arkadaşlar bana “hanımlar kahvesi mi olur” demişlerdi.

Değerli arkadaşlarım ben yıllardır ticaretle uğraşıyorum. Köylerden gelen bacılarımız abdest alacak, namaz kılacak. Bebeklerini aşıya getiriyorlar. Onlara bakım yapacak dinlenebilecek bir yeri ihtiyaçları var. Pamukova da onlara o evi de biz onlara inşa edeceğiz. “Analarımızın ayakları altındadır” derken cennet. En büyük kıymeti onlara vermemiz gerekmiyor mu?

Derneklerimize, odalarımıza birer oda vereceğiz. Muhtarlar Derneğimize, Kızılay’ımıza, Atatürkçü Düşünce Derneğimize, Pamukova Öksüz Yetimler Derneğine birer tane oda vericez

Biz tarım komisyonu kuracağız. Komisyonumuz çiftçilerimizin dertlerini dinleyecek. Sokar Hayvanlarını koruma yerimiz var onlar için belediyemize bir veteriner daha alacağız. Tarım yöresel ürünler hal pazarı kuracağız” dedi.

Fatih Akından sonra MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş kürsüye geldi ve çok kısa konuştu.

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’de konuşmasına 8 Mart kadınlar gününü kutlayarak başladı. “Seçime 20 gün kaldı. Bu salonda herkesten destek istiyoruz. “dedi.

Murat Kaya da kürsüye geldi. AK parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya “Gazze de yapılan zulme sesiz kalamayız” dedi. Ve İsrail’in yaptıklarına lanet okudu.

Murat kaydan sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Levent Bülbül de seçimle ilgili konuştu ve Pamukova adayı Fatih Akın’a destek istedi.

Toplantının son bölümünde AK Partinin Belediye Meclis üyeleri tanıtıldı. Ve Birlikte fotoğraflar çekildi.

Günün sonunda Bahçede Pilav ikramı yapıldı.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER