banner392

Pamukova da Büyük Birlik Partisi Meclis üyeleri tanıtıldı

Pamukova da 31 Mart seçimine yaklaştıkça partiler de değişik etkinlik ve çalışmalar la meydanlara iniyorlar. Büyük Birlik Partisi ise daha farklı bir etkinle dün akşam Kültür Salonunda gösteri yaptı. Mehter Takımı eşliğinde gösteriden sonra Meclis üyelerinin tanıtımı yapıldı.

Pamukova da Büyük Birlik Partisi Meclis üyeleri tanıtıldı

Pamukova Kültür Salonunun 2. katında yapılan gece saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra başladı.

Yılmaz İri neredeyse biz oradayız diye sık sık atılan sloganlar aranda zaman zaman davullar da çaldı.

Başkan adayı Yılmaz kürsüye çıktığı anda yine çoşkulu şekilde alkışlar yapıldı.

Pamukova da esnaflık yapan Yılmaz İri ilk defa aktif siyasi hayatına Büyük Birlik Partisin de başkan adayı olarak başlamış oldu.

Yılmaz İri konuşmasına başlarken kendisinin siyasetçi olmadığını ama Pamukovalı olarak yıllardır yapılmayan hizmetleri gördüğünü, 20 senedir 30 senedir siyasetin içinde olan bazılarının Pamukova ya hizmet etmediklerini de iddia etti. “Onlar işi bilmiyor, biz geleceğiz, birlikte yapacağız” dedi.

İŞTE YILMAZ İRİ’NİN KONUŞMALARINDAN BİR BÖLÜM

Yılmaz İri :

Sevgili kardeşlerim. Ben Siyasetçi değilim. Burada doğdum burada büyüdüm. Esnaflık yapıyor, birçok işi var, fakat siyasetçi değilim ben.

Köylere gidiyoruz. 30 tane köyümüz 3 tane mahallemiz var bizim. Her gittiğim yerde de söylüyorum. Arkadaşlar siyasetçiye güven kalmamış.

İnsanlar gelmiş bir 5 sene bir söz vermiş. Biz söz veriyoruz inandırmak için derde giriyoruz. Ben diyorum ki “Ben siyasetçi değilim. Ben yalanı söyleyemem. 5 yıl sonra göremem. 5 yıl sonra olabilir belki de tecrübe edineceğiz belki de. Bugünde endişeniz olmasın. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz. Arkasında duramayacağımız, yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Bizim gördüğümüz örf adap budur. Bu çizgide gidiyoruz biz. Bu anlamda insanların güveni ili bir sorunu olmasın. Yılmaz kardeşiniz verdiği sözün arkasında sonu kadar durur. Yapamayacağı biç bir şeyi de sözünü vermez.

“ESNAF KENDİ DERDİNE DÜŞMÜŞ”

Biz siyasetçi de değiliz de fakat ilçemizde yaşıyoruz. 81 vilayeti gezmişiz. İşimiz icabı 16 tane ülkeyi gezmişiz. Geliyoruz Pamukova’ya önümüzde günde 60 bin araba geçiyor içinden hiçbir sosyal tesis yok. Yoldan geçenden de faydalanamıyoruz. Esnaf kendi derdine düşmüş, Çarşamba’dan çarşambaya para kazanacağım diyor. Pazar yerini kaldırıp aşağıya götürecekler. Sorunları var gidiyoruz anlatıyoruz, projeler var götürüyoruz söylüyoruz. Çözüm yolu da gösteriyoruz. Arkadaş yok yapamıyorlar. Bu bugünlük karar verdiğimiz bir şey değil. Biz üç yıldır beş yıldır değil. 10 yıldır söylüyoruz. Pamukova da bir sürü sorun var. Halledilebilecek şeyler bunlar. Kanser olmuş vaka değil bunlar. Sadece müdahale edilmesi gerekiyor bunlara. Fakat bilinçli yapacağın, organize bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor. Geyve’nin muhtarlığı olarak kalırsan müdahale edemezsin. Geyve’nin Belediye başkanı gelip müdahale eder buraya. Ediyor zaten.

Şimdi biz diyoruz ki…!

Arkadaş biz siyasetçi değiliz. Siz zaten 20 yıldır, 30 yıldır siyaset yapıyorsunuz karşımızda, Ak Parti iktidarda, Ak Partinin Belediye başkanı belediye başkanısınız, saadet ten giriyorsunuz yine AK Partiye geçiyorsunuz. Gene AK Partidesiniz. Ayrıca mazbatanızı var. Bundan daha iyisi yok ki, geriye kalmış yönetmeniz, düzgün yönetmeniz. Gene başarısızsınız. Bu dönem de öyle, daha önceki dönem de öyle. Pamukova değişmedi gitti.

Yapılmıyor, yapılamıyor. Çözülemedi gitti.

Memleket te Milletvekillerini kapı kapı gezdiriyorlar. Oy toplamak için kendilerine.

Arkadaş sen bu milletvekillerini al Pamukova’nın hastanesine götür. Doktor yok orda, doktor.  Milet Vekilini kamu kurum var orda belediye işletmesi olan benzinlikler var orda 2 yıldır kapalı orda.

Bir tane sosyal tesisi var Pamukova Belediyesine ait kahvaltı yapacak, çay içecek insanlarımızın vakit geçireceği yer kapalı olan yeri götür millet vekilini o sorun çözsün orda.

Sen hizmet vermiyorsun ki…!

Ak parti rozetini takınca direk belediye başkanı olduklarını zannediyorlar. Bu halk oy verecek sana. Halk vermeden oluyor mu iş?

Vatandaş inandığı güvendiği sorunları çözeceği kişinin yanında olacak. Ben hemşerinizim. Ama Yılmaz iyi çocuk. Güzel çocuk diye oy vermeyin bana. Bana Yılmaz diğer liderlerden daha başarılı olacağına inanıyorum. O yüzden oy vereceğim deyin” dedi.

Konuşmalardan sonra Meclis Üyeleri tanıtımı yapıldı. 13 Asil Meclis üyeleri ve 2 tane Kontenjan üye sahneye davet edildi. Günün anısına birlikte fotoğraf çekildi. Başkan Adayı Yılmaz İri Kadınları da sahneye davet etti ve BBP kadın kolları da günün anısına birlikte fotoğraf çekildiler.

Günün sonunda Kültür Salonu bahçesine pilav ikramı yapıldı.

MECLİS ÜYELERİ

1-Bilal Çuhalılar.

2-Eyüp Yusuf Turan

3-Kadri Öcal

4-F. Öznur Pehlivan

5-Talat Özür

6-Yaşar Bolca

7-Eyüp Özcan

8-Emre Öz

9-Metin Karabakal

10-Tuncay Bilaloğlu

11-İ. Batın Aytekin

12-Çetin Gökenç

13-İbrahim Tetik,

KONTENJAN

1-Necmi Balaban

2-Şaban Gülsoy

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 11:35

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER