banner392

Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.

Pamukova Belediye Başkan adaylarından (iyi parti, Saadet Parti ve Demokrat Parti) ortak adayları Ahmet Şen dün Pamukova Kültür Merkezinde aday tanıtımı ve meclis üyelerinin tanıtımları toplantında konuştu…

Ahmet Şen: ‘Biz kazanacağız’ dedi.

Pamukova Kültür Salonunda ortak adaylı partilerin başkanları açış konuşmalarından mikrofon aldılar. İyi Parti kemal yörük, Saadet Parti de ise Kemal Taş konuşma aldı. İki başkanda konuşlarını kısa tuttular. 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasına dilediler.

Saadet Parti Sakarya Başkan adayı: Ömer Abdullah Ayhan da toplantıya katılanlardan oldu.

Büyük Şehir Başkan adayı Ayhan. Ahmet Şeni başkan olarak görmek istediklerini ve bunun için Pamukovalılar dan oy vermelerini istedi.

AHMET BAŞKANIMIZ NASIL BİR YÖNETİM SERGİLEYECEK?

Diye söze başlayın Ömer Abdullah Ayhan: “Biz Ahmet başkanımızın nasıl bir yönetim sergileyeceğini birçok iyi biliyoruz. Ama sizlere anlatmam lazım, sizlerin de onu herkese anlatmanız için sizlere tekrar edeceğim”

Diyeceksiniz ki Ahmet Başkanım: Adil başkan olacak. Ne demek adil başkan: Kısmette bana az oy çıkmış, çok oy çıkmış diye bakmayacak. Nereye ihtiyaç varsa, ilk oraya hizmet edecek. Ahmet Başkan belediye ye bir personel alınacaksa, o personelin ilk önce işini iyi bilen, iyi insanlar olmasına dikkat edecek. O iyi partiliymiş, saadet partiliymiş, Demokrat Partili mi, Ak Partili mi, Cumhuriyet Partili mi, değil. İlk önce ehli insanlara iş verecek bir başkan olacak”

Ahmet Başkan nasip olursa, başkan olduğunda ne yapacak, bir karar alırken o Pamukova’nın bütün unsurlarını da oturup istişare edecek. Bütün Saadet Partililer göreve geldiğinde aynı şey yaparlar biz onun öyle yapacağına inanıyoruz. İstişare ile alınan her kararın içinde bereket vardır. Muhtarlarımızla konuşacak, mahallelileri ile konuşacak diğer siyasi partilerle konuşacak. Herkesle konuşacak.

Ama en önemlisi Ahmet başkanımız Allah nasip ederde görev alırsa bu koltuğa emanet bilinciyle yanaşacak ve bir kuruşu dahi israf etmeyecek. O yüzden onu halk destekliyor.

İnşallah biz biliyoruz Saadet Partisinin tüm başkanları hepimiz o göreve geldiğimizde Kamu Ahlakına uygun olarak çalışırız. Eğer görev mührü biz ise bir kuruş israf ettirmeyiz. Biz israf edilmesine müsaade etmeyiz.

Bir yatırım yapılacaksa bize oy versinler diye makyajlı yatırımlar yerine “Kul bilmezse, yaradan bilir” düşüncesiyle milletin ihtiyacı olacak yatırımları yaparız. Biz bir kuruşu israf etmeyiz, emanet bilinciyle kamu yönetiriz.

AHMET ŞEN: DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAYARAK KONUŞMASINA BAŞLADI.

“Bugün 8 Mart Dünya kadınlar günü. Buradan analarımızın, bacılarımızın, hanımlarımızın Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyorum.

Bu tarih bu akşam tarih sayfalarından altın harflerle yazılacak. Çünkü kadınlar Pamukova’mızın en önde çalışanları onlar dedi.

BİZ BOŞ İŞLERDEN KAVGALARDAN BIKTIK. Birlik istiyoruz. Kardeşlik istiyoruz diyorlar dedi.

PAMUKOVA VERİMLİ TOPRAKLI VE CORAFI KONUMU İLE İÇİNDEN KARA YOLU VE DEMİR YOLU GEÇEN ÇON ŞANSLI BİR YURDUMUZ.

Tarihi eserleri ile, yaylaları ile güzel insanları ile çok büyük zenginlik kaynakları olan ilçemiz için gece gündüz koşturuyoruz. Öleni kadar da koşturacağız Allah’ın izniyle.

AMA PAMUKMOVADAKİ SİYASİLER GÖEVLERİNİ YAPMIYORLAR.

Diyen Ahmet Şen: Her zaman her platformda dile getiriyorum. Gelin bir olalım. Gelin şu Pamukova ya en güzel hizmetleri yapalım diyoruz. Ama bunlar maalesef particilik oynuyorlar. Biz 15 yıldan beri çalışıyoruz. Bu çalışmalarla şu güzel insanların arasında sevgi tohumlarını ektik. O sevgi tohumları başak verdi. Bu akşam bunun hasadını topluyoruz dedi.

Gecede Melis üyelerinin de tanıtımı yapıldı. 13 Meclis üyeli ve 2 kontenjan üye ve Parti başkanları da sahneye davet edildi ve birlikte fotoğraflar çekildi.

Toplantı sonunda davete katılanlar pilav ikramı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 14:35

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER