banner392

Ali Babacan Cuma Namazını Pamukova da kıldı.

Sakarya’dan sonra Pamukova ya da gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Pamukova da Cuma namazını kıldı.

Ali Babacan Cuma Namazını Pamukova da kıldı.

Namazdan sonra Pamukova Belediyesi önünde seçim otobüsü önüne Babacanı karşılayan vatandaşlar ve Pamukova Deva Partisi yöneticileri ve Belediye başkanı adayı İrfan Metin Babacanı seçim otobüsünün önünde karşıladılar.

Babacan vatandaşları otobüs içinden selamlaştı. Otobüsün açık olan kapısından içerde görünen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan da Babacan la birlikte Pamukovalıları selamladı.

Ali Babacan Pamukova dan ayrıldıktan sonra Başkan adayı İrfan Metin Partisi adına Genel Başkanı karşılayan ve ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

İrfan Metin:

“PAMUKOVA TARİHİ GÜNLERİNİ YAŞIYOR”

Bugün Deva Partisinin Genel Başkanı Ali Babacan Pamukova’mıza gelerek bizleri mutlu etti. Uzunu zamandır Pamukova’mıza bir Genel Başkan Gelmemişti. Bize olan güveni sayesinde Ali Babacan’ı buraya getirdik. Misafir etme imkan’ı bulduk. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccühe, ayrıca çok mutlu olduk. Herkesi birer birer saygılar sunarım. Pamukova Tarihi günlerini yaşadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Allah’ın izniyle biz seçimi aldığımız zaman tekrardan bizi tebrik için gelecektir.

Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm halkımıza sevgiler saygılar sunuyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2024, 14:46

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER