banner392

Mahmut Ekşi yeniden eski sağlığına kavuştu

İnşaat Mühendisi olan ve Bilecik Söğütte üzün süredir özel şirketinde çalışırken rahatsızlığı nedeni ile gittiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştı. Ekşi şimdi eski sağlığına kavuştu.

Mahmut Ekşi yeniden eski sağlığına kavuştu

Tansiyon ve şeker atakları yüzünden hastaneye giden Mahmut Ekşi’nin yapılan testler sonunda doktorlar ameliyata karar verdiler. Başarılı şekilde ameliyat geçiren Ekşi 35 gün kaldığı hastaneden iyileşerek çıktı.

 

Dün Pamukova ya Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru’nun annesinin vefatı nedeni ile geldiği cenaze töreninde kendisini çok iyi hissettiğini söyledi.

 

Mahmut Ekşi: “2-3 senedir tansiyon atakları ve şeker vardı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde ameliyat oldum. Şuan ilaç dahi kullanmıyorum. Tamamen eski sağlıma kavuştum öncelikle doktorlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi

 

Ekşi söğütte ikamet etmekte. Ayna zamanda Söğüt Belediye Meclis üyesi de olan Mahmut Ekşi yakın zamanda Pamukova ya geleceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2011, 19:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MAHMUT EKŞİ
MAHMUT EKŞİ - 13 yıl Önce

BAŞTA DEGERLİ DOSTUM MEHMET HOCAYA VE RAHATSIZLIGIM BOYUNCA SAGLIGIMA KAVUŞMAMDA MANEVİ DESTEGİNİ ESİRGEMEN EŞ DOST VE AKRABALARIMA TEŞEKKÜR EDER HER SEYİN GÖNÜLLERİNCE OLMASINI TEMENNİ EDER SAGLIKLI GÜNLER DİLERİM

SIRADAKİ HABER