banner392

Öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler

Pamukova Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerini Emniyet Müdürü Yüksel Usta makamında kabul etti. Öğrencilere asayiş hakkında bilgeler verildi.

Öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler
Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerini öğretmenleri Serkan Aydoğdu İlçe Emniyet müdürlüğünü gezdirdi. “Çevremizdeki kurumları tanıyalım” programı doğrultusunda Pamukova İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret etmeye karar veren Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 1. Sınıf öğrencileri Emniyet müdürlüğünde iyi karşılandılar. Öğrencilere emniyet birimleri gezdirildi. Daha sonra İlçe Emniyet müdürü Usta öğrencileri makamında kabul edildi.
 
Polis in insanların güvenliğini koruduğu, suçluları yakaladığı insanların huzuru için var olduğu anlatıldı.
 
Sıcak ilgi gören öğrenciler Müdürün makamında koltuğa oturdular.  Bazı öğrenciler polis olacaklarını söylediler. Öğrenciler daha sonra emniyetten ayrıldılar ve oklularına gittiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2011, 23:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Adnan Asteğmen
Adnan Asteğmen - 13 yıl Önce

Devre yakışır. Tam bir organizasyon adamısın vesselam..

yılmaz ARSLAN
yılmaz ARSLAN - 13 yıl Önce

Serkan Hocam yine güzel bir etkinliğe imzanızı attınız.Emniyet teşkilatımızı geleceğimiz, umudumuz değerli öğrencilerimize bu yaşta tanıtmanız ne kadar isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.Görüyorum ki, çok sıcak karşılanmışsınız.Emniyet Müdürümüz Yüksel Beye de yürekten teşekkür ediyoruz.

SIRADAKİ HABER