banner392

Elektrik abonelikleri için adres Geyve

Uzun süredir tartışılan Pamukova’daki Sedaş (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) nin Şubesi’nin Geyve ye taşınmasından sonra aboneliklerin Pamukova da yapılıp yapılmadığına dair bilgidir.

Elektrik abonelikleri için adres Geyve
Dün bu tartışmalara nokta koyacak bilgiyi almak için Geyve ye gittik, hatta yeni evimiz için elektrik saat aboneliğimizi de Geyve de  yaptırdık. Olayı yerinden öğrendik Yeni aboneler Geyve de yapılmakta ve bizde orda yaptırdık.

Pamukova da bazılarının söyledikleri gibi olay Pamukova da abonelik yapılıyor değildir. Geyve artık Sedaş’ın resmi şubesi olmuştur. Pamukova ise sadece ödeme noktaları denen özel bürolara teslim edilmiştir.

Özel ödeme noktaları denen bürolar bankaların veya PTT hizmetlerinin para transferi yapılabildiği konumlardadırlar. Hatta bazı vatandaşlar bankalara özel talimat vererek kendi elektrik, telefon, ads ödemelerini zaten otomatik yaptırtabilmektedirler.
Geyve ye taşınan Telekom, Sedaş şubeleri ise resmi operasyon şubeleridir. Bir telefonu devretme, telefonu kapatma yetkileri vardır. Sedaş içinde konu aynıdır. Geyve de ki sedaş şubesi yeni abone, abone devir teslim, abone işlerini sonlandırma yetkilerine sahiptir.

Yeklilerden aldığımız bilgiye göre Geyve de Pamukova, Taraklı ve Alifuatpaşa nın Telekom, Sedaş eşlemlerinin merkezi olmuştur.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2011, 12:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER