banner392

Çilliler dövüşüyor, kırmızılar seyrediyor

Kameramıza takılan ilginç bir hayvanlar alemi. İki ayrı cins olan Çilli tavuklar ile etlik tavuklar ayrı yerlerde duruyorlar. Küçük cins olan çilli iki horoz dövüşürken duvarın arka tarafında kırmızılar seyrediyorlar.

Çilliler dövüşüyor, kırmızılar seyrediyor

Elperek mahallesinde bir evin bahçesinde iki cins tavuklar kendi hallerine boş alanda güzel havada yemlenirlerken duvarın dış kısmında kalan küçük çilli cinslerden iki horoz kavgaya tutuşmuş. Kıran kırana kavga eden bu horozların yanında bir tanede hakem görevini yapan kırmızı küçük horoz var. Kavga edenlerin yanında duran hakem kırmızı küçük horoz zaman zaman müdahale ediyor. Bir ara çillinin biri yere düşüyor, baygınlık geçiriyor. O ara kırmızı küçük araya giriyor. Az sonra kendine gelen yere düşen çilli horoz kalkınca yeniden dövüş başlıyor. Duvarın arka kısmında tel örgüler arkasında kalan kırmızı etlik tavuklar hep birlikten dikkatle dövüşen küçük çilli horozları seyrediyorlar.

Bu kavgaya biz hiç karışmadan birkaç kare fotoğraf çektik ve oradan ayrıldık. Zaten arena kurulmuş kırmızılar seyrediyor iki çilli horoz dövüşüyor. Birde hakemleri var. Ancak sonuç ne oldu onu bilmiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2011, 23:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER