banner392

Pamukova’da bir ilk, internet üzeri satış mağazası açıldı.

Pamukova yenileklere devam ediyor. Bir eczacı tarafından açılan sanal mağaza hizmete girdi. Mağazada internet üzerendin satış yapılıyor.

Pamukova’da bir ilk, internet üzeri satış mağazası açıldı.

Pamukova da ilk sanal mağaza'yı Eczacı Güven Övün açtı.  www.itriyatdepom.com da bebek ürünleri, şampuanlar, mamalar, kişisel bakım ürünleri, saç boyaları, medikal ürünler uygun fiyat ve peşin fiyatına taksitle satılıyor.

www.itriyatdepom.com adresinden beğendiğiniz ürünleri seçip alışveriş sepetine atabiliyor, daha sonra da ödeme seçenekeleri ile satın alabiliyorsunuz. Kaliteli ürünler uygun fiyat ve 6 taksite kadar varan kolaylıklarla satışa sunuluyor. Türkiye'nin her noktasından alışveriş yapma imaknını sunan sanal site siparişleri alışveriş yaptığınız şehre göre aynı gün, 2 gün ve 4 gün içinde kapınıza kadar teslim ediyor.

www.itriyatdepom.com  adlı sanal site sahibi Pamukovalı Eczacı Güven Övün, sanal mağazayı açmasındaki amacın kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmak olduğunu belirtti. Övün, vatandaşların eczaneleri ilaç alınan yer olarak gördüklerini ve sadece bu ihtiyaçları için eczanelere geldiklerini söyleyerek, açtıkları sanal mağaza ile bu bakış açısını değiştirmek istediklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2010, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER