banner392

Fedakar Öğretmenler iş başında...

Fatmahanım İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenleri geleneksel hale gelen okul binasını temizleme faaliyetini bu sene de devam ettirerek örnek davranışta bulundular.

Fedakar Öğretmenler iş başında...
Öğretmenler, okul müdürü öncülüğünde ellerine paspas, süpürge ve bezleri alıp, okulu süpürdü, paspasladı, sıraları ve camları sildi. Öğretmenlerin temizlik seferberliği ile pırıl pırıl olan okulun erkek öğretmenleri süpürge ve paspaslarla yerleri süpürüp, temizledi. Bayan öğretmenler de pencerelerin camlarını, sıraları ve yazı tahtalarını silerek temizlik faaliyetine katıldı.
Okul Müdürü Yuzuf Ziya Aydın, öğretmenlerle aldıkları kararla okulu temizlediklerini söyledi. Aydın, "Her şeyi devletten beklememek lazım. Amacımız okulumuzu öğrencilere temiz ve hijyenik bir ortamda sunmak" dedi.
Öğretmenler ise, yaptıkları çalışmadan mutluluk duyduklarını, geçen yıl da bu çalışmayı yaptıklarını, ilk intibanın önemli olduğunu, öğrencilerimize temiz bir ortamda eğitim vermeye çalıştıklarını dile getirdiler. Gün boyu temizlik yapan öğretmenler temizlik sonunda okul idaresinin yapmış olduğu pilav ayran ikramıyla yorgunluklarını unutup, moral depolayarak yeni bir eğitim-öğretim yılına başladılar.
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2010, 22:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ünal güneş
ünal güneş - 14 yıl Önce

öğretmenler her zaman fedakar kişilerdir onlara saygımız sonsuzdur

iyi arkadaş
iyi arkadaş - 14 yıl Önce

bülentcim bu sene terlik kullanmışşın senin klasına yakışmamış.

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 14 yıl Önce

ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLDUKLARI İÇİN TÜM ÖĞRETMENLERİMİ KUTLUYORUM.

SIRADAKİ HABER