banner392

Resul ile Betül öğretmen evliliğe adım attılar.

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin yakışıklı bekarı Resul Kayan ile Kemaliye Mahallesi Okulu’nda Din Dersi öğretmeni Betül Sezgin Cumartesi günü Evliliğe ilk adımlarını attı ve nişan yüzüklerini taktılar.

Resul ile Betül öğretmen evliliğe adım attılar.

Bursa Orhaneli de düzenlenen aileler arası bir törenle evliliğe adım attılar. Orhaneli İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen nişan töreni yüzüklerini okul müdürü Ahmet Çamlı taktı. Nişan yüzükleri katıldıktan sonra takı törenine geçildi. Takı töreninde ilk takıyı Resul Kayan’ın babası emekli öğretmen Aladdin Kayan taktı. Peşinden kayın valide ve kayınpederler takılarını taktılar. Betül un anne ve babası da dünürleri gibi kız ve damatlarına altın bilezikler taktılar.

Orhaneli İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen nişan töreninde Betül Sezginin babası olan okulun müdürü Hüsamettin Sezgin Pamukova’dan gelen misafirlerini okulda ağırladı. Misafirlere yemek ve içecek ikramı da yapıldı.

Evliliğe nişan töreni ile adım atan Resul ve Betül hoca hanımın bu güzel gününde okul öğretmenleri kuran-ı kerim ve ilahiler okudular. Evlilik üzerine sohbet yaptılar.

Nişan geleneği arasında olan gençlerin güzel günü adına yaş pasta kesildi. Yeni nişanlılar pastalarından birer dilim yedikten sonra geri kalanını ise misafirlere ikram ettiler.

Mütevazi bir havada geçen Resul ve Betül ün nişanından sonra Pamukova’dan gelen misafirleri kız tarafı okul dışına kadar uğurladı ve düğünde buluşmak üzere temennisinde bulundular.  


Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 00:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hüsamettin SEZGİN
Hüsamettin SEZGİN - 9 yıl Önce

Allah yavrularımızı mutlu etsin

Mahmut Sami TUNCAL
Mahmut Sami TUNCAL - 9 yıl Önce

genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. allah tamamini erdirsin

SIRADAKİ HABER