banner392

Sezen ve Özgür dünya evine girdiler

Pamukova’nın tanınmış ailelerinden Merhum Kasap Ömer lakaplı Ömer Uysal’ın Torunu Kasap Ümit ve Nursel’in kızı Sezen ile Akhisar Ekmek Fabrikasının sahibi Emine ve İsmail Kedikli’nin oğlu Özgür Kedikli güzel bir törenle evlendiler. Gençlerin düğününe HSYK (Hakimler Savcılar Genel Başkan Yardımcısı) ve İkinci Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’da katıldı.

Sezen ve Özgür dünya evine girdiler

Pamukova’da hafta sonu yapılan düğün etkinliklerinden olan Sezen ve Özgür Kediklilerin düğününde ilginç görüntüler pamukovahaber kameralarına yansıdı: Pamukova’nın sevilen esnafları Uysal ailesinin kızları ile, Kedikli ailesinin futbolcu oğullarını Özgür’ün düğün etkinleri Cuma günü Saklı Bahçede başladı. Cumartesi Kültür Merkezi Bahçesinde oyunlarla devam etti. Düğün Pazar günü ise Akhisar Fabrikası önünde misafirlere yemek ikramları ile sona erdi.

Sezen ve Özgür Kediklilerin düğününde en ilginç karelerden biri Cumartesi günü Damat evi Özgür Kedikli evinin önünda toplanan davetliler Kültür salonuna kadar Cadde boyunca oyunlar oynayarak eğlence yerine gittiler. Pamukova’da ilklerden olan bu gelenek dikkatle izlendi ve yer yer izleyenler tarafından alkış aldı.

HSYK BAŞKAN VEKİLİ PAMUKOVA’NIN ENİŞTESİ MEHMET YILMAZ DA GENÇLERİN DÜĞÜNÜNE TANIK OLDU.

Sezen’in eniştesi HSYK Başkan vekili Mehmet Yılmaz’da düğüne katılan süpriz misafirlerden oldu. Mehmet Yılmaz düğünde gelin akrabaları masasında kayıcosu ve kız amcası Mustafa Uysal ve aileleri ile birlikte oturdular.

Gecenin heyecanlı ve en çok koşturan ailesi damat babası İsmail ve annesi Emine Kedikli oldular. Kedikliler gece boyunca gelen misafirleri karşılamak ve misafirlerle ilgilenmek için ter döktüler. Pamukovhaber.com ailesi olarak Sezen ve Özgür Kedikliye ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu günün anısına çekilen görüntüleri de onlara hediye ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 00:22

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER