banner392

Kanalizasyon çalışmaları esnafı olumsuz etkiliyor.

Pamukova da uzun süredir devam eden alt yapı çalışmaları sanayi çarşısına ulaştı. Ancak sanayi esnafı açılan çukurların zamanında kapatılmaması yüzünden mağdur oluyor. Günlerdir kapanmayın çukurlar esnafların işini engelliyor.

Kanalizasyon çalışmaları esnafı olumsuz etkiliyor.

Kanalizasyon çalışmalarına Sanayi sitesinde Pompacı Süleyman Sevim in işyeri önünden başlayan ekip Pompacının 3 gündür dükkanın önünü bitiremedi. Durumu gören  Süleyman Sevim hayal kırıklığına uğradı. Ancak çalışmaları başlatan ekip ortadan kaybolmuş ve yeri açık kalmıştı.

 

Şimdi ise kapısının önünde açılan çukurdan dükkana kendisinin giremediği gibi müşteri de gelmediğini ve zarara uğradığını söyleyerek “kazı çalışması yapan ekipten şikayetçiyim. Çalışmalara başladıktan sonra 3 gün geçti hala kapımın önü yapılamadı. Hatta çalışmaları yapan ekip elinde asfalt ve beton kesici makinesi olmadığı için alt yapıyı tamamen bozuyor. Çalışmaları rast gele yapıyorlar. Bu yüzden iş gecikiyor. Açtıkları çukurlar günlerce açık kalıyor. Dükkanım önünde açtıkları çukuru hala kapatamadılar” dedi.

 

Süleyman Sevim’in Komşusu selim Karadeniz de alt yapı çalışmaları yapan ekipten şikayetçi olduğunu söyledi. Bir an önce çalışmaların tamamlanması istedi.
 
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 22:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER