banner392

Böyle olur Efe düğünü

Pamukova’nın sevilen esnaflarından Dönerci Halis’in torunu, Kahveci Recep Kayan’ın oğlu Efe adamlığa adım attı. Efe Sünnet sonrası müthiş bir düğünle tüm tanıdık ve dostlarını oynattı eğlendirdi, kendisi de hediyeleri kaptı.

Pazar Günü Pamukova’de gerçekleşen sünnet düğünlerinden biriside Efe nin cemiyetiydi. Günlerdir Efe’nin ailesi tarafından tatlı bir telaşla başlayan düğün hazırlıkları sonrasında Eleperek Mahallesinde gerçekleyen düğün etkinleklerine binlerce tanıdık ve dostları katıldı. Adapazarının seçkin aşçılarınında geldiği düğün organizasyonunda güzel dönerler hazırlandı.

Çalgıcılar, çaydanlıklarını kapan kahveciler gelerek Kayanlar’ın cemiyetine el attılar. Müthiş bir kalabalık ve güzel bir organizasyon sonunda Efe adamlığı adım attı.

Efe ye giydirilen güzel kostümler üzerinden takılar takıldı. Efenin dedeleri,anneannesi, babaannesi, dayıları, teyzeleri, ablaları, amcaarı altınlar taktılar ve sonunda Efe ikna edildi. Bundan sonra adam olacacağım dedi. Davete katılanlarda “ Maşlallah” dediler herşey oldu bitti.

Bu güzel günde pamukovahaber.com da cekimler yaptı ve güsel görüntüleri paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2019, 16:02

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER