banner392

Bravo Gençler, ‘bişey yapmalı’ diyenlere duyurulur.

Siyasetçilerin insana dokunmak isteyip, “Ne yapmalı, bişey yapalım” deyip bazen hiçte güzel şeyler yapmadıklarını biliriz. Ancak Bizim Pamukovalı Ak Partili Gençler öyle güzel bir şey yaptılar ki. Tamda sıcaklarda pazarda dudaklarımızın soğuk suya hasret kaldığı anda pazarda Pazar esnafına dondurma dağıttılar. Pazar esnafının da derinden sempatisini kazandılar.

Çok sicak.

Pamukova Ak Parti Gençlik Kolları başkanı, aynı zamanda sporcu olan Ramazan Bayram arkadaşları ile Çarşamba günü pazarın ortasına kurdukları stantta yaptıkları siyası çalışmalarına bu defa esnafa limonata ve dondurma ile dokundular.

Pazar yerine kadar gelen ağustos böceklerinin sesleri onları bu paylaşıma insanlara dokunmaya Limonata ve dondurma ile esnafa ikramlar yapmaya itmiş olabilir, akılarına getirmiş olabilir. Yüzlerce limonata ve dondurmayı tezgahlarının başında çalışan esnaflara dağıtmaları artı puan topladı.

Limonatayı eline alan esnaf ve vatandaşlar içtenlikle gençlere teşekkür ettiler. Çocuklara Dondurma ve pamuk şeker verdiler.

Ramazan Bayram, Yaptıkları bu davranışlarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. “İlçe pazar alanında sıcak altında ekmeğinin peşinde olan esnafımızın bir nebze içlerini ferahlatmak için limonata ikraminda bulunduk. Yine önceki haftada pazar alanında alış verişe çıkan halkımızın çocuklarına dondurma ikramında bulunmuştuk. Çok güzel tepkiler aldık ve benzer davranışlara devam edeceğiz” dedi.

Gençler pazarda 200 adet dondurma, 150 adet limonata dağıttılar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER