banner392

Kurbanlıklar sahiplerini bekliyor.

Bu sene kurban fiyatlarını bakanlık açıkladı. Büyük hayvan (canlı) 25 tl / kg Koyun ise 30 tl / kg olarak fiyat veren bakanlık fiyatları satıcılar tarafından makul karşılanıyor.

Kurbanlıklar sahiplerini bekliyor.

Pamukova’da güzel kurbanlık yetiştiren kurbanlık yetiştiricilerinin bazılarını pamukovahaber.com olarak ziyaret ettik ve onların görüşlerini aldık

İlk Ziyaret ettiğimiz üreticimiz Cemal Yavuz. Cemal Yavuz: uzun yıllardır bu işle uğraşıyor. Bu yıl il dışından getirdiği 28 adet kurbanlık danası gerçekten güzel. Cemal Yavuz kurbanlıklarını görüntülülememize izin veriyor. Bizde bereket ve bol kazançlar dilerek ahırdan görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz

Cemal Yavuz’un kurbanlıkları bir iki boy var. canlı 250 kg dan 900 kg kadar kurbanlık var. Cemal Yavuz bakanlık fiyatlarının makul olduğunu söylüyor. Müşterilerin isterlerse tartı üzerinden satın alasbileceklerini isterlerse pazarlık usulu satın alabileceklerini söylüyor.

İŞTE CEMAL YAVUZ KURBANLIKLARINDAN ÖRNEK GÖRÜNTÜLER.

Tel. 0 539 241 0429

Not: Cemel Yavuz kurban alanlara kesim, yüzme işlerini promosyon olarak yapıyor.

İKİNCİ KURBANLIK ÜRETİCİMİZ ÜZEYİR OK.

Kurbanlıklarını ziyaret ettiğimiz çiftliklerden biriside Turgutlu köyünde ikamet eden uzun yıllardır kurban yetiştirme işleri ile uğraştığını söyleyen Üzeyir Ok bu sene 19 adet burbanlık ile satışlara başlamış bile, Üzeyir ok’ta da 200 kg dan 900 kg kadar kurbanlık var. kensiniden izin alarak ve bereket dileyerek kurbanlıklarını Pamukovahaber.com haber okuyucularıyla paylaşıyoruz.

İŞTE ÜZEYİR OK’UN KURMANLIKLARI

Üzeyir Ok daha iddialı konuşuyor. “Kesim ve yüzme ve isteyenler için kendi mekanlarından daha parçalara ayırma işlemleri için yelerinden yararlanmak isteyenlerede izin veriyoruz” diyor.

Ayrıca yerli mal olan kurbanlıklarını tamamen organik ve yonca ve arpa ile beslediğini söylüyor.

Bakanlığın aldığı kararı olumlu bulduklarını isteylerin tartı ile isteyenlerin de pazarlık usulü ile kurbanlık satın alabileceklerini söyüyor.

İŞTE ÜZEYİR OK UN KURBANLIKLARI VE ADRESİ:

Üzeyir Ok: Tel: 0 532 502 4102

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 21:39

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER