banner392

Feto Mağdurları 15 Temmuz’da yeniden kumpasları hatırladılar

Devletin içine sızmış ve ülkeyi ele geçirebilmek için her türlü hileyi mubah gören Feto Terör örgütünün yaptığı kumpaslar unutulur gibi değil.

Feto Mağdurları 15 Temmuz’da yeniden kumpasları hatırladılar

15 Temmuz 2016 gecesi ülkeyi ele geçirmek için yapılan darbe girişimi sonrasında Türk Milletinin darbeye karşı durması sonunda yeniden sivil hayata geçen Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarına kurulan çok ilginç tuzaklar tek tek orktaya çıkıyor.

Feto Tuzaklarından birisi de  Mor Beyin’ yazılımıyla, aralarında namaz vakti, müzik ve oyun sitelerinin de olduğu uygulamalara gizli ByLock bağlantı eklenmesi.

Yerleşitirilen Bylock kumpasına maalesef binlerce suçsuz günahsız genç ve çocuklar ve babalarda kurban gitti.

Pamukova’da da O kumpaslardan birinde kurban 1 ay hapis yatan Pamukova’nın tanınan bilinen esnaflarından Abdullah Aydın olmuştu. Aydın dün gece 15 Temmuz kutlamasında Pamukova Tören alanında hüzünlü ve birazda buruk sevinçli bir durumda ellerini açmış dualar etti. 

Abdullah Aydın, 15 Temmuz öncesi kendisine ait cep telefonunu 15 yaşındaki kızına vermesi ile mor beyin tuzağına düşmüştü.

Sabah saatlerinde Adapazarı’na giden kızı yolda cep telefonundan Müzikler dinlemiş, Yapılan dinlemeler sonunda telefondan jawa sprit yazılım şeklinde eklenen spamlar dinmeye takılmış ve daha sonra bu takıntılar mahkemede sadece müzik dinleyen telefon dinlemelerinden hiçbir şekilde Bylock programı indirmediği, sadece müzik dinlendiği anlaşılmış. Abdullah Aydın’ın 1 ay hapis yattıktan sonra tahliye edilmişti.

Ancak çevresi tarafından iyi insana olarak bilinen Abdullah Aydın hala eski günlerini unutmuş değil. “ Vatan sağolsun”diyorAydın “Biz adalete güvendik ve kazandık" dedi.

UBDULLAH AYDIN’IN DAVASINA IŞIK TUTAN İSİM ADLİ BİLİŞİM UZMANI  

FETÖ’nün ‘Mor Beyin’ kumpasını çözen adli bilişim uzmanlarından Tuncay Beşikçi:

Beşikçi’nin ulusal basında da yer alan açıklamalarına göre çok sayıda Bylok mağduru Mor Beyin kumpasına düşmüş mağdur var.

FETÖ’nün ‘Mor Beyin’ kumpasını çözen adli bilişim uzmanlarından Tuncay Beşikçi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada‘Söyleyeceklerimi söyledim. Hakkınızı helal edin’ diyerek çalışmalarına ara verdiğini duyurmuştu.

‘YETER ARTIK’

Beşikçi’nin ByLock mağduriyetleriyle ilgili yaptığı paylaşımlardan bazıları şöyle:

“Neredeyse 6 ay oldu, çok iyi biliyoruz ki Bylock listelerinden masumların çıkarılması bu kadar zor değil, iki gün sürmez, yeter artık!”

“Eksik yapılan çalışma nedeniyle Morbeyin listesine giremeyenler, hattını başkasına verenler ve WiFi paylaşım mağduriyetleri hala devam ediyor. Bu durum en çok FETÖ’nün işine geliyor, gerçek kullanıcılar mağdurlar üzerinden nemalanıyor. Çözümü kolay ve elinizde, ne bekleniyor?”

“Kıble/Namaz uygulamalarıyla ByLock’a yönlendirilenler 6’şar yıl ceza almaya devam ediyor. Birkaç yıl önce bilimsel raporları yok sayarak vicdanları yerine talimatlarla karar verenlerin bugün müebbetle yargılandıklarını tekrar hatırlatırım.”

“Ben sırf ‘örgütün işine yaramasın’ düşüncesiyle susuyor ve hatalarınızı söylemiyor olabilirim fakat siz aynı gerekçe ile hatalarınızı düzeltmeyip onca insanı mağdur ediyor olamazsınız. Lütfen gereğini acilen yapınız.” Diyerek Abdulah Aydın gibi Feto Mağdurlarının yanlış yola sapmış soruşturmaların önünü açmıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2019, 12:16

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER