banner392

ADD ilk defa Atatürk ile ilgili geniş çaplı bir sergi hazırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında açık kalacak Atatürk ve hayatını anlatan sergi ile ilgili bilgi veren ADD Pamukova Başkanı Süleyman Uysal serginin 23-24-25-26 Nisan günlerinde açık kalacağını söyledi.

ADD ilk defa Atatürk ile ilgili geniş çaplı bir sergi hazırladı.
Başkan Uysal: “Cumhuriyetin kurucusu Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ü gençlerin daha iyi tanıması, bilenlerinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri için böyle bir sergi açmayı düşürdük. Atatürk ün doğumdan ölümüne kadar yaptığı çalışmaları ve hayatını gösteren onlarca fotoğrafı derneğimiz önünde sergiledik” dedi.

Pamukova ADD şubesinin daha kalıcı olması için kiralık belediye yerindeki yerin uzun süreli kiralanması içinde çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2012, 01:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selahattin Çırak
selahattin Çırak - 12 yıl Önce

SAYIN ADD BAŞKANINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİYOR DEVAMINI DİLİYORUM.
SAYIN BAŞKANIM ADD SERGİNİZİ KAÇ BAYAN GEZDİĞİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM.SAYGILARIMLA

Adnan Yildiz
Adnan Yildiz - 12 yıl Önce

Suleyman agabey,her ne kadar uzakta olsam da,bir sekilde aktivelerizden yaptiklarinizdan haberim oluyor ve sizin gibi bir agabeyim oldugu icin gururlaniyorum.Iki hafta once senin ve ogullarinin kulaklarini cinlattik, gecen hafta,hayatinin baharinda kaybettigimiz Mustafa Ali Gumus ile.Ona Londra'ya gelmek istediginizi soylemistim vs vs.Sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum.

fevzi Söyler
fevzi Söyler - 12 yıl Önce

Sayın başkanım;Gençlerimize örnek teşkil etmesini dilediğim enerjinizden ve her geçen gün karanlıklara doru sürüklenmeye çalışılan aziz vatanımın içinde bulunduğu zor koşullarda yapmış olduğunuz çalışmanızdan ve dik duruşunuzdan ötürü sizleri ve derneğimizi kutluyor saygılarımı sunuyorum.

melek gürevin
melek gürevin - 12 yıl Önce

bu onurlu hizmetizi ve emeğinizi takdir edıyor,sizi kutluyorum.

SIRADAKİ HABER