banner392

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri.

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) doğumunun 1441. Yılı kutlamaları haftasında Pamukova Müftülüğü ve personeli bir takım etkinlikler de bulundular.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri.
Müftülük ve personeli ve din görevlileri Pamukova Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettiler. Hastalara şifalar dileyen müftülük yetkilileri onlara çeşitli hediyelerde verdiler.

Hastanede tedavi gören Mustafa Zaimoğlu’na geçmiş olsun diyen Orta camii imamı İbrahim Arslan birde müftülük tarafından basılıp dağıtılan kuranı kerim verdi.
Mustafa Zaimoğlu İbrahim Arslan’a teşekür etti. Hastanede yatan diğer hasatlarda ziyaret edilerek acil şifalar dilendi. Onlara da birer adet kuranı kerim hediye edildi.
Pamukova Belediyesini de ziyaret eden müftülük görevlileri belediye başkana Çevat Keser’e de kuranı kerim hediye ettiler.

Başkan Cevat Kesen ise Kutlu Doğum haftası dolayısıyla insanlar arasındaki sevgi ve saygının pekiştirilmesi için yapılan müftülüğün çalışmasından dolayı konuklarını kutladı. “İnsanlar arasındaki barış, kardeşlik ve sevginin geliştirilmesi için birlikte çalışmalıyız. Belediye başkanı olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Müftülük hafta içinde birde toplantı yaptı. Müftülük toplantı salonunda Müftünün başkanlığında yapılan toplantıya köy ve ilçe imamları ile müftülük çalışanları katıldılar. Haftanın son etkinliği olacak olan Kültür Salonunda yapılacak “Kardeşlik ve Paylaşım (Özürlü Sahabiler) konulu toplantıda yapılacaklar konusu görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 01:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER