banner392

Yan yollardaki ışıklar söndürüldü.

Pamukova da devam eden sokak lambalarını sökme işi bir adım ileriye götürüldü. Bu defa Pamukova içinden geçen oto yolun alt geçit içindeki ışıklar söndürüldü, hastaneden Pamukova çıkışına kadar olan yan yolların lambaları da söküldü.

Yan yollardaki ışıklar söndürüldü.
İsmini açıklamayan belediye çalışanı, yan yol ve alt geçitteki lambaların Sedaş tarafından söküldüğünü iddia etti.

Akşam saatlerinde yerinden görüntülediğimiz yan yoldaki onlarca lamba yanmıyordu. Alt geçitteki ışıklar da söndürülmüştü.

Pamukova da bazı sokak lambalarının fazla olduğu gerekçesi ile söken Sedaş yetkilileri çok sayıda hatırına sokak lambası takılmış olduğunu, sökülen bazı lambaların bu sebeple söküldüğünü söylüyorlar, Ancak Pamukova gerçekten de sokak lambaları konusunda en karanlık şehirlerden birisi olma liderliğini başka şehirlere bırakmayacak kadar gerilerde.

Pamukova’nın ışıklarının yetersiz olduğu konusu yıllar önce Adnan Çelik tarafından da gündeme getirilmişti. Hala Pamukova’nın sokak lambaları eski ve az ışık vermeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
M E
M E - 12 yıl Önce

dua edelimki evlerde kullandıgımız ışıklar sönmüyor.geçenlerde iktidar ve muhalefet ilçe başkanları sorunlarımızı görüşmek için toplandı ama hikaye her gün toplansanız hiç biriniz bir problemi çözemessiniz kendi iç çekişmelerinizden pamukovaya hizmet gelmez var olan kurumlar geyveye gider ışıklarında söner sularında kesilir.

SIRADAKİ HABER