banner392

Vatan ve Hürriyet Derneği Genel Başkanı Yaşar Dursun,

Vatan ve Hürriyet Derneği Genel Başkanı Yaşar Dursun'dan, Atatürk'e ve Balkanlılara hakaret eden Halil Müftüoğlu'na tepki "Hangi alçak hesaplar içinde olduklarını biliyoruz"…….

Vatan ve Hürriyet Derneği Genel Başkanı Yaşar Dursun,

Vatan ve Hürriyet Derneği Genel Başkanı Yaşar Dursun,

Sakarya'da bir yerel gazetede Balkan göçmenleri ve Atatürk'e hakaret eden Halil Müftüoğlu isimli köşe yazarına tepki göstererek "Bunların amaçları Türklerin Balkanlarda gösterdikleri direnişleri küçük düşürerek kendileri küçültmek, birinin Türk Milleti ile şereflenmek gibi bir arzusu isteği yoksa ancak böyle davranır.

Balkanlar ve Rumeli adlandırdığımız yerler tarih boyunca Türklüğün sembolü ve direnişi olmuştur. Moro yarımadası direnişlerinde Balkan Türkler’inin çabaları tarihe geçmiştir. Tarih boyunca kuzeyden gelen Uzlar, Peçenekler ve Anadolu'dan bölgeyi Türkleştirmek için gönderilenlerle birlikte Balkanlar bir Türk yurdudur. Ayrıca Balkanlar Türk Milletine bir Mustafa Kemal Atatürk armağan etmiştir. Aslında tarihe bakılırsa Balkanlarda Yunanlar çok azdır. Tarih i bilmeyen bu kişiler başka alçakça hesaplar içindedir. Hem şahsım hem de Vatan ve Hürriyet Derneği adına bu şahsı kınıyorum. Yazısında Atatürk'e ve Balkan göçmenlerine sayısız iftirava hakaret eden bu şahıs için Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyorum."dedi.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER