banner392

Şehitlerini Unutmadılar

Pamukova Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hem şehitlerini hem de Peygamberimiz (SAV) anmak için PMYO bahçesinde tüm öğrencilere Pilav, tatlı ve ayran ikram ettiler.

Şehitlerini Unutmadılar
Pamukova Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleştirilen etkiliğe PMYO öğrencileri ve öğretim üyeleri oldukça yoğun ilgi gösterdiler. PMYO Öğrenci Konseyi başkanı Beytullah Özmen:
"Sevgili Peygamberimiz (SAV) anmak için her yıl nisan ayında organize Peygamberimizin dünyaya teşrifleri olan hicri ne bu evvel ayının 12'nci gecesi asırlardır milletimiz tarafından mevlid kandili olarak kutlanmaktadır. Kutlu doğum haftası münasebeti ile birlikte okulumuz dan 2008 yılında mevzun olan Sakarya - Karapürçek İlçesinden Hakkari de mayın patlaması sonucu Şehit düşen Komanda Çavuş. Tuncay Özdemir anısına da bu hayır pilavını düzenledik " dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2012, 01:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 12 yıl Önce

DEĞERLİ GENÇLER BU GÜZEL ORGANİZASYONUNUZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM, ÖZELLİKLE İSLAM ÜLKELERİNDE HERYER KAN VE GÖZYAŞI VE ÇOK BÜYÜK ZULÜMLER YAPILIRKEN BU DAVRANIŞINIZLA ANCAK VE ANCAK BU ZULÜMLERİ SİZLER DURDURACAKSINIZ SİZLERİ BÜTÜN DÜNYA MAZLUMLARI BEKLİYOR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

İbrahim ARSLAN
İbrahim ARSLAN - 12 yıl Önce

Pamukova Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerini,bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor,derslerinde başarılar diliyorum.İlçemize eğitim ve öğretimlerini yapmak üzere gelen öğrencilerimiz hepimizin misafirleridir.Onlar,aileleri tarafından bizlere emanet olarak gönderilen evlatlarımızdır.
Kendilerine her konuda yardımcı olmak bizlerin görev ve sorumluluğumuz dahilindedir.

Çarşı Camii İmam-Hatibi
İbrahim Arslan

SIRADAKİ HABER