banner392

Şeyhvarmaz lideri yerinde saydırdı.

İkinci lig Pamukova gurubu maçlarında bu haftanın en sert geçen maçı Fevziyespor-Şeyvarmazspor maçı oldu. En gollü geçen maç ise Mekece-Kemaliye maçı oldu. Kazanan takımlar Hayrettin, Mekece oldu. Isabalı ise bay geçti.

Şeyhvarmaz lideri yerinde saydırdı.
Haftada iki maç yapılan Pamukova gurubu 2. Lig maçlarında Mekece nin kendi sahasında Kemaliye ile oynadığı maçta kazanan Mekecespor oldu. Mekecespor Kemaliye yi 4-1 mağlup etti.
 
Hayrettin ile oynayan Cihadiye Hayrettinden puan alamadı ve Hayrettin’e 3-1 yenildi.
 
Gurubun namalup takımı Fevziyespor ise bu haftaki maçını Pamukovaspor sahasında oynadı. Pamukovaspor un temiz ve otları biçilmiş sahasında iki takımda birbirlerine sert çıktılar. Başabaş geçen maçın sonunda iki takımda puanları paylaştılar.
 
Harun Pekyürek (orta hakem)
Engin Bıçak (yrd hakem)
Hacı Bayram Akar (yrd hakem) lerinin yönettiği maçta çok sayıda sarı kart çıktı. İkinci devrenin 60 dakikasında ikinci sarı kart gören Fevziyesporun 10 numaralı oyuncusu Suha  kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın sonuna kadar 9 kişi oynayan Fevziyespor 2-1 galip olduğu maçın son dakikalarında gol yedi. Maçın sonuna kadar başka da gol olmayınca maçta sevinen takım Şeyhvarmazspor oldu.
 
Maçın kederini etkileyen ve Fevziyespor’un çok sayıdaki pozisyonuna izin vermeyen Şeyhvarmazspor un kalecisi Erdi’nin ellerinde kaldı. Erdi topları kaleye uzak yerde durdurmasını bildi.
 
Şeyhvarmazspor hocası Talip Aral in itirazları üzerine Hakem Harun Pekyürek hocayı  oyun alanından uzaklaştırıldı. Bundan sonra maç daha da sert geçmeye başladı. Ancak maç sonunda iki takım oyuncuları da el sıkışıp puanları paylaştılar.
 
MAÇLARIN SONUÇLARI
Fevziyespor 2 Şeyvarmazspor 2
Heyrettinspor 3 Cihadiyespor 1
Mekecespor 4 Kemaliyespor 1
İsabalı (bay)


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 03:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Fatih Kaya
Fatih Kaya - 12 yıl Önce

Fevziye Sporu başarıyla temsil eden siz değerli kardeşlerimi tebrik eder, bu başarınızı kupayla taçlandırmanızı ümid ederim. Aliağa dan sevgi ve selamlar...

SIRADAKİ HABER