banner392

Mekece ve Fevziye Spor 1. Amatör kümeye çıktılar.

Pamukova Grubu 2. Amatör küme maçları sonrasında Mekece Spor ile Fevziye Spor 1. Amatör kümeye çıktılar.

Mekece ve Fevziye Spor 1. Amatör kümeye çıktılar.
maçtan sonra düzenlenen törende Mekece Spor ve Fevziye Spor kulüplerine kupa, oyunculara ise madalyaları Hüseyin Kama tarafından verildi.

Bugün Son maçta Fevziye Spor ile Şeyhvarmaz Spor maçından sonra hangi takımın lider olacağı beklentisi vardı. Mekece Spor ise liderliği garantilemiş rahatlıkta taraftarları ile birlikte Tribünlerde maç sonrasında resmen ilan edilecek şampiyonluğu beklemeye başladı.
Fevziye ile Şeyhvarmaz arasında başlayan maç ancak 40. Dakikada maçın golsüz geçtiği bir anda Şeyhvarmaz Spor başkanı Tanju Çelik takımını sahadan çekti. Bir anda sahaya giren Tanju Çelik takımına sahadan çekilmesi için talimat verdi. Ancak orta saha hakemi olayı anlamak için saha kenarına geldi. Tanju Çelik ise takımlarının kaçak oyuncu oynattığı dedikoduları yapıldığı için maçtan çekilmek istediklerini söyledi hakem ise saha kenarına gelmiş olan Şeyvarmaz oyuncuları arasındaki başkana üç defa çekilmek isteyip istemediklerini sordu. Başkan ise takımın yıpratmak istemediklerini ve oyundan çekilmek istediklerini üç defa evet dedi ve Şeyhvarmaz takımı sahadan çekildi ve hükmen mağlup oldu. FevziyeSpor ise 3 puan alarak Mekece ile aynı puana geldi. Ancak ajerajı daha iyi olan Mekece şampiyon olarak 1. Lige çıkmaya hak kazandı.

KUPA TÖRENİ
Fevziye Şeyhvarmaz maçından sonra yapılan törende Türkiye Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama kısa bir konuşma ile takımları tebrik etti.
“Bir sezon boyu çalışarak şampiyon oldunuz. Bu çalışmakla olur. Sizlerde çalışarak başarıya ulaştınız. Sizlere tavsiyem rehavete kapılmayınız.” Dedi.
İlk kupa ve madalyaları aynı puan ve averaj farkıyla ikinci olan Fevziye Spor kulüp ve oyuncularının ödülleri verildi. Lider olarak sezonu bitiren Mekece Spor’a da kupa ve madalyaları verildikten sonra taraftarlar takımlarını coşkulu şekilde alkışladılar. İki takımda sevinç gösterilerini taraftarları ile birlikte görüntülediler.
Mekece Spor takım başkanı Erol Sarı tören sonrası şu açıklamayı yaptı. “Genç arkadaşlarımıza güvendik. Varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Hocamızın da çok emeği var. İşte böyle çıktık yola ve kazandık. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Fevziye Spor Kulüp başkanı İbrahim Keskin ise; “Çok yakın zamanda bu başarıyı hak edenleri ödüllendirip kutlama yapacağız, oyuncularımız aldıkları bu başarıyla bizleri mutlu ettiler. Onlar her şeyin en iyisine, en güzelini hak ettiler. 1. Lige çıktığımız için çok mutluyum” dedi.
Mekece Sporlular törenden sonra oyuncuları ve taraftarları ile birlikte yemek yediler ve başarıyı kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 02:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER