banner392

Ecevit Keleş Çardak Köy Köprüsünün bir an önce hizmete sokulmasını istedi.

Hafta sonu Pamukova ve köylerini ziyaret eden CHP il başkanı Ecevit Keleş ve il yöneticileri ve ilçe yöneticileri ulaşıma kapatılmış olan Çardak Köy köprüsünü yerinde incelediler.

Akçay Barajındaki çalışmaları yerinde inceledikten sonra şikayetlere konu olan Çardak Köy köprüsünü görmek için önce Çardak Köyüne giden CHP’ler köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet edip köprü hakkında bilgiler aldılar.
İlçe başkanının köye geldiğini duyan Köy muhtarı da kahveye geldi. Muhtar İbrahim Köroğlu köprü ile ilgili dert yandı. Zaman zaman muhtar Ecevit Keleş e yüklendi. Kendilerinin köprünün açılması için ne kadar girişimde bulunduysa da sonuç alamadığını söyledi. Hatta bu konuda CHP yi sorumlu tuttu. Ancak Ecevit Keleş kendilerinin iktidar olmadığını söyledi. “Ama sorunu duyduktan sonra köye geldik.”dedi.

Daha sonra köye yakın olan köprüye gidildi. Köprüde bekleyen Karşı köylerden gelen vatandaşlarda bir an önce köprünün açılması için yardım istediler.
Kozan köyü muhtarı Mustafa Güner ise Köprünün iki ay önce ulaşıma kapatıldığını o günden beri Pamukova ile bağlarının kesildiğini söyledi.
Muhtar Güner:
“Çardak köy köprüsü kozan köyü için hayati önem taşıyor. Çünkü köyümüz Pamukova ile ekonomik iletişim içinde köylülerimizin bu tarafta arazileri var. Şu anda mahsulümüzü bakıp yetiştiremiyoruz” dedi.
İki yıl önce Valiliğe durumu bildirdiklerini de söyleyen muhtar. Köprünün hala yapılmadığını aksine ulaşıma kapatıldığını söyledi.



ECEVİT KELEŞ DEVLETİN VATANDAŞI İÇİN VAR OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
“Köprünün ayaklarının altından kum alan ocağın bu hale gelmesine neden olduğunu görüyoruz. Bir an önce köprünün açılması gerekiyor. Bu konunun CHP olarak takipçisi olacağız.” Dedi.

İŞTE ECEVİT KELEŞİN KÖPRÜNÜN YANINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2012, 03:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER