banner392

Fevziyespor gecesinde oyuncu ve taraftarı bir oldu.

2. Amatör kümeden 1. Amatör kümeye yükselen Fevziyespor’un başarısı köyde coşkulu bir şekildi kutlandı. Geceye TFF Başkanı Hüseyin Kama da katıldı.

Fevziyespor Kulübü başkan ve yöneticileri Cuma günü akşam düzenledikleri geceye Amatör Spor Kulüpler ve TFF Başkanı Hüseyin Kama,  TFF Sakarya İl Temsilcisi Ali Aslan, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Yılmaz, TUFAD Başkanı Sakarya Spor Altyapı Sorumlusu Tamer İlacan, Yenikent Spor Kulübü Başkanı Fatih Yokuşoğlu, Pamukova Sulama Birliği Başkanı Ahmet Tokaç, Pamukova Sakaryaspor Severler Dernek Başkan Yardımcısı Barış Şen.

CHP İlçe Başkanı Nail Türkmengil ve CHP Kurultay delegesi ve ilçe yönetim kurulu üyesi Erdoğan Isır, MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük, Has Parti İlçe Başkanı Metin Işık, BBP İlçe Başkanı Salih Kahraman,
Erler Paslanmaz, Fevziyespor Sponsoru Aşkın Er, Gökoğlu İnşaat Malzemeleri sahibi Tamer Gökoğlu,

Fevziye Köyü Muhtarı İbrahim Cebeci, Pamukova Esnaf Kefalet Kooperatifleri Genel Sekreteri Zeki Özcan, Fevziyespor Kulübü Başkanı İbrahim Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri: Avukat Fatih Alp, Süleyman Kaya, Erkan Er, Volkan Çakmak, As Başkan Mustafa Karadayı,

Pamukovalı Sakarya Bölge Hakemlerinden Yasin Sargın,
Fevziyespor oyuncuları ve 8 ile 13 yaş arası altyapıda yetişen oyuncuları katıldılar.
Gece yemekle başladı. Eğlence ile devam etti. Gecede konuşma yapan TFF Başkanı Hüseyin Kama Fevziyespor’a 1. Amatör kümede başarılar diledi. Kama: Fevziyespor un önümüzdeki sezon 1. Amatör kümede mücadele edeceğini bunun için Fevziyespor a yeni bir saha gerektiğini onun içinde Fevziyespor sahası için 40 bin tl yardım edilmesi yönünde gerekli girişimleri başlattıklarını söyledi.
Kulüp Başkanı İbrahim Kesin ise 1. Ligde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.



Keskin: “Hak ettiğimiz 1. Amatör kümeye yükselmenin mutluğunu yaşıyoruz. Bu mücadelede yanımızda olan başta köy muhtarımız İbrahim Cebeci, Belediye Başkanı Cevat Keser olmak üzere Sponsorlarımıza ve bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz hedefleri olan bir takımımız. Burada olmak tesadüf değildir.” Dedi.

Konuşmalardan sonra takım forması açık artırma ile satışa çıkarıldı. Satışta en çok parayı veren köy muhtarı İbrahim Cebeci ye forma verildi.
Daha sonra takımın 1. Amatör lige çıkması şampanya patlatılarak ve oyunlar oynanarak kutlandı.

İŞTE GECEDE HÜSEYİN KAMA’NIN YAPTIĞI KONUŞMA  
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2012, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER