banner392

Taşdeviren: “Rasgele” dedi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Gökhan Taşdeviren Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği SAMADER ile Mollaköy göletlerinde balık tutma yarışmasında bir araya geldi.

Taşdeviren: “Rasgele” dedi.
SAMADER Başkanı Nihat Avcı, Başkan Yardımcısı Semih Kolçak, Abdullah Uğur, Naci Kılıç, Yalçın Tunçbilek, Çağlayan Kart ve Coşkun Şahin’den oluşan SAMADER’i sahada ziyaret eden Taşdeviren SAMADER’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
Doğal hayatı korumayla ilgili balık avlama sporuna gönül veren insanlarla tanışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Taşdeviren ‘Avlanma yasağına uymayı takip eden, kaçak avlanma yöntemlerini engelleme gayretinde bulunan, tuttuğu balığı salıveren bilinçle spor yapan hatta kaçak ağaç kesimini ihbar eden bir dernek olduğu için Sakarya çok şanslı’ şeklinde konuştu.
 
Dernek yönetimi ise kamu yöneticilerinin Sakarya’yı bilinçli avlanma ve doğayı koruma maksatlı çalışmalarda organize edecek anlayışlara ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Jandarma ve İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerin de katkısıyla Sakarya’nın amatör olta balıkçılığı konusunda bir cazibe merkezi olacağını belirttiler.

MHP Milletvekili Taşdeviren bu konuda kendisini bilgilendiren yöneticilere teşekkür ederken
"Bugün burada gördüklerim ve konuştuklarımız Sakarya’da doğal hayatı koruyan siz değerli insanların varlığından dolayı ileride yapacağımız çalışmalarda Sakarya için daha da umutlu oldum" dedi.

Balık pazarından alınan balıkların pişirilmesiyle birlikte yemek Taşdeviren ekip çay ve sohbetin ardından vedalaşarak Arifiye’deki İl Yönetimi programına katıldı.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2011, 22:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER