banner392

Emniyet’i finale Anadolu Esnaf maçında savcı taşıdı.

Halı Saha Turnuvasında yarı fınal maçında dün gece, yenişemeyen iki takım Emniyet ile Anadolu Esnaf takımı karşılaştılar. Maçta 11 gol atıldı. Gecenin en çok gölünü Serdar Halil attı. Serdar Halil 6 golden ikiniside kendi kalesine attı.

Emniyet’i finale Anadolu Esnaf maçında savcı taşıdı.
Son dakikalarda 5-5 Berabere devem eden maçın 50. dakikasında Emniyet te oynayan 53 numaralı oyuncu Pamukova Cumhuriyet Savcısı Mehmet Günay attığı golle Emniyeti 6-5 kazandırdı.
 
Pamukova Halı Saha Turnvası yarı final maçında dün gece en çekişmeli geçen ikinci maç oldu. Daha önceki maçta Emniyet ile beraber kalmış olan Emniyet takımı ile Esnaf Odasının Anadolu Esnaf takımı karşılaştılar.
 
Maça seyirci ilgisi büyüktü, Çeliklar hala saha tesislerinde seyirci lojaları bay ve bayanlarla dolmuştu. Finalin iddialı takımlarından olan Eminyet ile Anadol Esnaf Takımından birisi filande 1.ya dra 2. Lik macı oynayacaklardı. Temposu yüksek olacağı önceden belli olan maça ilgide büyük olmuştu.
 
Turnuva başından beri hakem sıkıntıları yaşandı. Dün gece ki yarı final maçlarını yönetmek için Müzik Öğretmeni Süleyman Akçit getirilmişti. Gecenin ilk maçı olan akgıda ile Esnaf Odası macını yöneten Süleyman Akçıt gecede olumlu puan almıştı. İkinci maçıda Akçit hocanın yönetiyor alması maça dahada bir güzellik kattı. Akçit verdiği kararlarda tereddüte meden bırakmıyacak düdükler çaldı ve ikinci maç bu ortamda başladı.
 
Maç düdüğü çaldıktan sonra 1. Dakika da Emniyet takımının en golcü oyuncusu olan Mehmet Günay ilk gölünü attı. 7 dakika sonra Emniyet in ikinci gölünü gecede en çok gol atan Serdar Halil attı.
8.dakika da Anadolu Esnaf Odası takımı 11 numaralı oyuncusu Ahmet İhtiyar ile Esnaf takımanın gölünü attı.
 
2-1 önde giden Emniyet e karşı daha atak oynamaya çalışan Anadolu Esnaf takımı Emniyet kalesine yüklendiği anda. Defansa sert gelen şut Emniyet oyuncusu Serdar Halil’e çarparak yön değiştirdi ve kalecinin ters köşesinden filelerle buluştu.
2-2 berabere gelen maçı 14. Dakikakada yeniden sahneye çıkan Serdar Halil değştirdi. Az önce kendi kalesine attığı gölü bu defa rakip kaleye gönderdi. Emniyet 3-2 öne geçti.
Serdar Halil 37. 39 dakikalarda da gollerine devam etti. Takımını 6-0 öne geçirdi.
Anadolu Esnaf takımında golcu oyuncu Ahmet İhtiyar 19. 33 dakikalarda attığı gollerle Anadolu Esnaf Odası takımına ümit verdi ve takımı ateşledi. Daha baskın oynamaya başlayan Anadolu Esnaf Odası ikinci devrenin son anlarında Emniyet kalesi ceza sahasına yakın top dolaştırmaya başladığı anda topu kapan Serdar Halil kalecisine kafa ile verdiği pas kendi kalesinde gol oldu.
39 dakikadan itibaren 5-5 berabere devam eden maç uzun süre golsüz devam etti. Karşılıklı paslarla geçen 10 dakika içinde maçın uzatmaya kalacağı konuşulurken. Son dakika da Emniyet in forvet oyuncusu Savcı Mehmet Günay ceza sahısana yakın ayağında bulduğu topu çok sert şekilde kaleye gönderdi. Kelecinin tutamadığı bu 50.nci dakika da gelen göl sonrasında maca iki dakika da uzatma süresi eklendi. Ancak Emniyet süreyi iyi değerlendirdi. Oyuncu değişikiliğine gitti. Mehmet Günay oyundan çıktı yerine Emniyet Müdürü Yüksel Usta girdi. Usta oyuna girdikten az bir zaman sonra hakem bitiş düdüğünü çaldı.
 
Maç: Emniyet 6 Anadolu Esnaf Odası takımı 5 olarak bitti.
 
Yarı finalde finale kalan 4 takım Pazatresi günü 1.lik.2.lik ve 3.4.lük maçlarını yapacak.
Akgıda ile Emniyet 1.lik, 2. Lik macı yapacaklar.
Anadolu Esnaf Odası ile Esnaf Odası takımları da 3. Lük 4.lük için karşılaşacaklar.

 
Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2011, 15:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER